Η FCC επιβραβεύει το iOS 14 για τις δυνατότητες προσβασιμότητας

0


Η FCC
(Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών ) φιλοξενεί μια ετήσια έκθεση βραβείων για να τιμήσει προϊόντα, υπηρεσίες ή εφαρμογές που βελτιώνουν τη ζωή των ατόμων με αναπηρία. 

Και φέτος, το iOS 14 κέρδισε τα FCC Chair's Awards for Advancement in Accessibility για τις πολλές δυνατότητες προσβασιμότητας του. Η FCC επαίνεσε έτσι τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας ανίχνευσης ατόμων μέσω της εφαρμογής μεγεθυντικού φακού και του LiDAR του iPhone (σχεδιασμένο επομένως για άτομα με προβλήματα όρασης), της υποστήριξης της νοηματικής γλώσσας στις κλήσεις FaceTime ή ακόμα και της αναγνώρισης ήχου.

Αυτές οι νέες δυνατότητες του iOS 14 ενισχύουν ένα οπλοστάσιο λειτουργιών προσβασιμότητας που παρέχονται ήδη καλά με το Voice Over (οθόνη για αχρωματοψία, φωνητικός έλεγχος λειτουργιών συστήματος κ.λπ.). Συνολικά, η Apple θεωρείται μία από τις εταιρείες τεχνολογίας που έχουν επενδύσει περισσότερο σε λύσεις προσβασιμότητας. Η Apple αφιερώνει επίσης μια πλήρη σελίδα στον ιστότοπό της.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !