Το Next Music εμφανίζει μια ειδοποίηση με κάθε αλλαγή τραγουδιού

0

Tο iPhone θεωρείται ότι έχει το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στην παλάμη μας επειδή πολλοί χρήστες το χρησιμοποιούν τακτικά για υπηρεσίες ροής μουσικής όπως της Apple Music, Pandora,
Spotify για να ακούν τραγούδια. Ωστόσο, εάν έχετε ένα iPhone με jailbreak, μπορείτε να εκτελέσετε περισσότερα επίπεδα προσαρμογής με επίκεντρο τη μουσική που δεν είναι διαθέσιμα σε ένα iPhone. Το Next Music είναι ένα πρόσφατα jailbreak tweak που κυκλοφόρησε από τον προγραμματιστή του iOS, Sugiuta, το οποίο εμφανίζει ένα banner ειδοποιήσεων μοντέρνου στυλ που περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τη Μουσική που παίζεται τώρα όταν το ένα τραγούδι αλλάζει από το ένα playlist σας στο άλλο.

Όπως απεικονίζεται στο παραπάνω παράδειγμα στιγμιότυπου οθόνης, μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται το banner Next Music. Είναι ακριβώς όπως το κινούμενο γραφικού φόρτισης του Apple Pencil στο iPad Pro. Είναι σημαντικό ότι το banner έχει μια μινιμαλιστική εμφάνιση, αλλά περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες όπως μια προεπισκόπηση του καλλιτεχνικού άλμπουμ του τραγουδιού, το όνομα του τραγουδιού και το όνομα του καλλιτέχνη.

Το Next Music είναι επίσης ένα ρυθμιζόμενο tweak. Έτσι, μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να διαμορφώσετε το tweak από το παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Επιλογές Προσαρμογής Μουσικής

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το Next Music tweak on demand
  • Επιλέξτε ένα προτιμώμενο στυλ κινουμένων σχεδίων
    • Προκαθορισμένο
    • Δεξιά λειτουργία
    • Αριστερή λειτουργία
  • Αλλάξτε τη διάρκεια εμφάνισης του banner
  • Κουμπί Respring για αποθήκευση τυχόν αλλαγών που κάνατε

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Next Music μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο της Sugiuta μέσω της εφαρμογής διαχείρισης των πακέτων. Το tweak υποστηρίζει επίσης συσκευές και iOS 14 με jailbroken.

Εάν δεν έχετε ήδη εκμεταλλευτεί πλήρως το αποθετήριο της Sugiuta, μπορείτε να το προσθέσετε στην εφαρμογή διαχείρισης πακέτων μέσω της παρακάτω διεύθυνσης URL.

https://sugiuta.github.io/ 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !