Το
Apple Watch Series 7 μπορεί να έχει μεγαλύτερη οθόνη, αλλά εξακολουθεί να είναι δυνατή η χρήση των ιμάντων από προηγούμενων ρολογιών. Αυτό οφείλεται σε πολλή δουλειά για να διασφαλιστεί αυτή η συμβατότητα.

Η συμβατότητα είναι σημαντική...

Ο Evans Hankey, αντιπρόεδρος του βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple και ο Stan Ng, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ προϊόντων της Apple, αναφέρουν λεπτομερώς αυτό το σημείο σε μια συνέντευξη στο Hypebeast . Ο πρώτος λέει:

Από το πρώτο Apple Watch μέχρι τη σημερινή Σειρά 7, η δυνατότητα εναλλαγής των λουριών ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος του προϊόντος. Ανάμεσα στο στυλ και το χρώμα του ιμάντα, το υλικό της θήκης του ρολογιού και το καντράν που έχετε επιλέξει και εξατομικεύσει, η συσκευή προσφέρει έναν απίστευτο αριθμό πιθανών συνδυασμών, αρκετές χιλιάδες. Κάθε φορά που βελτιώναμε τη σχεδίαση του Apple Watch, καταβάλαμε προσπάθεια να διατηρήσουμε τη συμβατότητα προς τα πίσω, κάτι που δεν ήταν εύκολο καθώς η οθόνη μεγάλωσε με τα χρόνια.

Για εμάς, το βραχιόλι δεν είναι καθόλου τεχνολογία - κάθε βραχιόλι εκφράζει την αγάπη μας για τα υλικά, τη δεξιοτεχνία και τη διαδικασία κατασκευής.

«Καινοτομίες» σε βραχιόλια

Ο Stan Ng είπε από την πλευρά του ότι τα συγκροτήματα του Apple Watch διαθέτουν «καινοτομίες» για να εξασφαλίσουν την άνεσή τους και να μην χαλάσουν την εμπειρία του Apple Watch. Και εξηγεί :

Για παράδειγμα, οι γλωττίδες velcro στις πόρπες Sport, οι μαγνήτες στην πόρπη Milanese και το δερμάτινο βραχιόλι, καθώς και τα εννέα μεγέθη του βραχιολιού Single Buckle και του πλεκτού μοντέλου διευκολύνουν την προσαρμογή ή την εύρεση του σωστού μεγέθους. για τέλεια εφαρμογή.

Αυτό κάνει το ρολόι άνετο στη χρήση - ούτε πολύ σφιχτό ούτε πολύ χαλαρό - ενώ εξακολουθεί να επιτρέπει τη χρήση λειτουργιών όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού όλη την ημέρα, μετρήσεις οξυγόνου στο αίμα και ανίχνευση. στον καρπό που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Apple Pay ή να ξεκλειδώνετε το iPhone σας με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται έλεγχος ταυτότητας κάθε φορά.

Η Apple σχεδιάζει τα δικά της βραχιόλια, αλλά η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με την πολυτελή μάρκα την Hermès. Σύμφωνα με τον Stan Ng, η συνεργασία της Apple με την Hermès είναι μοναδική καθώς και οι δύο εταιρείες έχουν εμμονή με τη λεπτομέρεια και τη δεξιοτεχνία .