Η Apple χρησιμοποιεί την Κινεζική Πρωτοχρονιά που πλησιάζει για να ανακοινώσει μια περιορισμένη έκδοση των Beats Studio Buds. Τα ακουστικά θα προσαρμοστούν στο 2022 που θα είναι η χρονιά της τίγρης.

Μια νέα έκδοση για τα Beats Studio Buds

«Γιορτάζουμε την Κινεζική Πρωτοχρονιά με την ειδική μας έκδοση του Beats Studio Buds. Ως φόρο τιμής στο Έτος της Τίγρης, τα Buds διαθέτουν ολοκόκκινο σχέδιο με χρυσές πινελιές σε σχήμα τίγρης. Αυτα θα κυκλοφορήσουν την 1η Ιανουαρίου! " Μας λέει ο επίσημος λογαριασμός Twitter του Beats by Dre. Η ίδια δημοσίευση υπάρχει και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Instagram.

Η Apple ανακοίνωσε τα Beats Studio Buds τον περασμένο Ιούνιο . Αυτά τα ασύρματα ακουστικά κατά κάποιο τρόπο ανταγωνίζονται τα AirPods Pro της Apple. Προσφέρουν λειτουργίες ενεργούς ακύρωσης θορύβου και διαφάνειας, καθώς και αντικαταστάσιμες άκρες αυτιών, οκτώ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και σύστημα για γρήγορη σύνδεση σε συσκευή iOS ή Android.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή της περιορισμένης έκδοσης Beats Studio Buds. Μπορούμε όμως να φανταστούμε ότι θα έχει την ίδια τιμή με τις υπάρχουσες παραλλαγές, δηλαδή στα 149,95 ευρώ. Τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη τιμή της Apple. Τα ακουστικά είναι αυτή τη στιγμή στα 129 ευρώ σε Amazon και Boulanger . Είναι μάλιστα στα 119 ευρώ στο Amazon Ιταλίας (με δυνατότητα παράδοσης και στη χωρα μας).