Πρώτη έκδοση beta για iOS 15.3

Αυτό το iOS 15.3 beta 1 μπορεί να θεωρηθεί ξεχωριστό, τουλάχιστον στο λανσάρισμά του. Αποδεικνύεται ότι η Apple έπρεπε να το προσφέρει για λήψη χθες, μαζί με το macOS 12.2 beta . Δεν είδε τελικά το φως της δημοσιότητας, αλλά οι σύνδεσμοι λήψης υπήρχαν στον πηγαίο κώδικα. Σήμερα, η ενημέρωση είναι διαθέσιμη κανονικά σε όλους τους προγραμματιστές.

Μια διαρροή σήμερα το απόγευμα αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολύ λίγα νέα πράγματα. Η Apple άλλαξε τη διατύπωση σχετικά με τις νέες λειτουργίες ασφάλειας για παιδιά, αναθεώρησε ελαφρώς την εφαρμογή Podcasts και άλλαξε κάποιο κείμενο σχετικά με την αυτόματη λήψη περιοδικών στο Apple News + για ανάγνωση εκτός σύνδεσης. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές με τις ακόλουθες beta.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τις beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ανακτήσετε την beta 1 του iOS 15.3.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει το watchOS 8.4 beta 1 (build 19S5525f) για το Apple Watch και το tvOS 15.4 beta 1 (build 19K5527e) για το Apple TV.