Μερικές από τις καλύτερες τροποποιήσεις του Spotify στο iOS 14

0

Σήμερα, θα συζητήσουμε για μερικά από τα καλύτερα Spotify Tweaks iOS 14 για να αποκτήσετε τη βελτιωμένη εμπειρία χρήστη του Spotify από τη συσκευή σας με jailbreak.

Όπως όλοι γνωρίζουν, το Spotify είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής μουσικής παγκοσμίως. Πολλοί χρήστες που αγαπούν τη μουσική έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή στα iPhone τους και ευτυχώς, η εταιρεία έχει προσθέσει περισσότερες πολύτιμες λειτουργίες στην εφαρμογή Spotify μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς, η εφαρμογή δεν παρέχει κάποιες χρήσιμες και συναρπαστικές λειτουργίες από προεπιλογή. Έτσι, εάν έχετε κάνει jailbreak το τηλέφωνο σας, μπορείτε να έχετε πρόσθετη λειτουργικότητα που δεν έχει προστεθεί από το Spotify.

Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες τροποποιήσεις jailbreak για να κάνετε το Spotify σας καλύτερο .


PerfectSpotify

PerfectSpotify iOS 14

Το PerfectSpotify είναι ένα tweak για το jailbreak του Spotify που προσφέρει μια εξαιρετική βελτίωση στην εφαρμογή Spotify στο iPhone σας με jailbreak. Επιτρέπει στους χρήστες του Spotify που χρησιμοποιούν το jailbroken iPhone τους να αυξήσουν την εφαρμογή Spotify με διάφορες προσαρμογές της αρεσκείας τους. Στη συνέχεια, τους επιτρέπεται να ενεργοποιήσουν μια καλύτερη διεπαφή βιβλιοθήκης τραγουδιών, κρύβοντας ανεπιθύμητα στοιχεία διεπαφής χρήστη ή κάτι παρόμοιο.

Μετά την εγκατάσταση, παρέχει επιλογές προσαρμογής σε τρεις κύριες κατηγορίες: Χρώματα, Διάφορα και διεπαφή χρήστη τώρα που παίζει. Τότε μπορείς,

  • Αλλάξτε τα χρώματα κειμένου της εφαρμογής Spotify
  • Αλλαγή χρώματος φόντου διεπαφής χρήστη τώρα Αναπαραγωγή
  • Απόκρυψη ορισμένων στοιχείων εφαρμογής, όπως ετικέτες γραμμής καρτελών, κουμπί σύνδεσης, κουμπί αναπαραγωγής γραμμής καρτελών και πολλά άλλα
  • Απόκρυψη στοιχείων στο περιβάλλον χρήστη "Παίζει τώρα", όπως το κουμπί Κλείσιμο, το όνομα της λίστας αναπαραγωγής, το κουμπί περιβάλλοντος, το κουμπί όπως, το κουμπί ρυθμιστικού, το ρυθμιστικό χρόνου και άλλα.

Σημείωση: Ορισμένες προσαρμογές δεν λειτουργούν στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στην εφαρμογή Spotify. Αλλά το tweak είναι συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις πριν από την ενημέρωση 8.6.14.

Λήψη: PerfectSpotify (Δωρεάν)

PerfectSpotify Repo: https://repo.twickd.com

SpotifyAddTo Favorites

Το SpotifyAddToFavorites είναι ένα άλλο καλύτερο tweak για το Spotify. Καθιστά πιο εύκολη από ποτέ την προσθήκη των αγαπημένων σας τραγουδιών στη λίστα αγαπημένων σας.

Με άλλο τρόπο, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα τραγούδια στη λίστα των αγαπημένων σας τραγουδιών απευθείας από τη διεπαφή που αναπαράγεται τώρα. Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει να ορίσετε μια λίστα αναπαραγωγής ως το αγαπημένο σας πατώντας παρατεταμένα για να εμφανιστεί το μενού περιβάλλοντος ενώ βρίσκεστε στη σελίδα της βιβλιοθήκης και με τον ίδιο τρόπο που θα καρφιτσώνατε μια λίστα αναπαραγωγής. Επιπλέον, το tweak του SpotifyAddToFavorites προσθέτει επίσης ένα εικονίδιο καρδιάς στα δεξιά της εικόνας και του τίτλου της λίστας αναπαραγωγής.

Το tweak υποστηρίζει την έκδοση v8.6.60 της εφαρμογής Spotify και μπορεί επίσης να λειτουργήσει με τις νεότερες εκδόσεις.

Λήψη: SpotifyAddTo Favorites (Δωρεάν)

SpotifyAddToFavorites Repo: https://lacertosusrepo.github.io/

Spotilife για iOS 14

Το Spotify είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής. Γνωρίζετε όμως ότι προσφέρει δωρεάν και premium χαρακτηριστικά για τους χρήστες του. Έτσι, οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν μια premium συνδρομή για να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της μουσικής εφαρμογής Spotify. Επομένως, το Spotilife είναι ένα tweak για το jailbreak που σας προσφέρει μια εμπειρία από όλες τις premium λειτουργίες του Spotify δωρεάν.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσαρμογή του Spotilife στην πλήρη ανάρτηση κριτικής μας .

SpotiCentre

Το SpotiCentre είναι ένα απλό tweak που κεντράρει το τραγούδι και το όνομα του καλλιτέχνη στη διεπαφή του Spotify που παίζει τώρα. Τα παραπάνω παραδείγματα στιγμιότυπων οθόνης σάς δείχνουν ότι η διαφορά μεταξύ τους.

Λήψη: SpotiCentre (Δωρεάν)

SpotiCentre Repo: https://repo.packix.com/

SpotiLove

Το SpotiLove σάς επιτρέπει να προσθέτετε κομμάτια του Spotify σε τραγούδια που σας αρέσουν από την οθόνη κλειδώματος ή οπουδήποτε με ειδοποίηση, ήχο και απτικό. Είναι σημαντικό ότι μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια στη συλλογή που σας αρέσει πατώντας και τα δύο κουμπιά έντασης ήχου μαζί (χειρονομία κουμπιού έντασης ήχου).

Χαρακτηριστικά SpotiLove

  • Ειδοποίηση όταν προσθέτετε κομμάτια στη συλλογή αρεστών στη συλλογή κομματιών.
  • Προσθέστε ή αφαιρέστε κομμάτια στη συλλογή που σας αρέσει.
  • Προσαρμοσμένος ήχος κατά την προσθήκη κομματιών στη συλλογή που σας αρέσει.
  • Απτική ανατροφοδότηση κατά την προσθήκη κομματιών στη συλλογή που άρεσε.
  • Κίνηση κουμπιού έντασης ήχου για προσθήκη κομματιών στη συλλογή που σας αρέσει.
  • Το κουμπί αγάπης στην οθόνη κλειδώματος, το κέντρο ειδοποιήσεων και το κέντρο ελέγχου προσθέτουν κομμάτια στη συλλογή που άρεσε.

Λήψη: SpotiLove (Δωρεάν)

SpotiLove Repo: https://repo.twickd.com/

Εικονίδιο NowPlaying

Το NowPlayingIcon είναι μια ενδιαφέρουσα προσαρμογή για το Spotify που ορίζει το καλλιτεχνικό έργο του τρέχοντος τραγουδιού ως το εικονίδιο για την εφαρμογή που παίζει τώρα (εφαρμογή Spotify). Το tweak υποστηρίζει την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Spotify. Επίσης, είναι ανοιχτού κώδικα από τη σελίδα GitHub του προγραμματιστή .

Λήψη: NowPlayingIcon (δωρεάν)

NowPlayingIcon Repo: https://repo.packix.com/

SpotiLandScape

Το tweak SpotiLandScape σάς επιτρέπει να μετατρέψετε τη διεπαφή της εφαρμογής Spotify στην προβολή LandScape Mode στο iOS 14.

Λήψη: SpotiLandScape (Δωρεάν)

SpotiLandScape Repo: https://www.yourepo.com/

Ωστόσο, η σημαντική βελτίωση στην εφαρμογή Spotify έχει μεγάλο αντίκτυπο στην εμπειρία χρήστη του Spotify.



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !