Το BrokePods Tweak προσθέτει στα AirPods ένα αναδυόμενο παράθυρο και για τα ενσύρματα EarPods

0


Οι χρήστες των AirPods απολαμβάνουν ένα υπέροχο αναδυόμενο παράθυρο κάθε φορά που ζευγαρώνουν ή συνδέουν τα AirPods με το iPhone τους. Αν σας αρέσει αυτό το κινούμενο γραφικό σύνδεσης των AirPods και θέλετε να το έχετε για τα ενσύρματα ακουστικά σας, όπως τα ενσύρματα EarPods, τότε το tweak BrokePods είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Με το tweak BrokePods μπορείτε να προσθέσετε μια παρόμοια εμφάνιση σε στυλ AirPods στο iPhone. Το αναδυόμενο παράθυρο και η κινούμενη εικόνα εμφανίζονται κάθε φορά που συνδέετε τα ενσύρματα EarPods στο iPhone σας μέσω της θύρας Lightning.

Το αναδυόμενο παράθυρο φέρει τον τίτλο «BrokePods» και έχει ακόμη και μια εικόνα των ενσύρματων EarPods με την υποδοχή Lightning.

Το παράθυρο BrokePods εμφανίζεται στην οθόνη όταν ένα ζευγάρι EarPods είναι συνδεδεμένο σε αυτό και μπορεί να απορριφθεί με το κουμπί «Τέλος».

Το BrokePods tweak είναι διαθέσιμο στο ιδιωτικό αποθετήριο του προγραμματιστή (https://donato-fiore.github.io/repo/) ως δωρεάν λήψη. Λειτουργεί με συσκευές με iOS 13 και iOS 14.

Μπορείτε να προσθέσετε το αποθετήριο προγραμματιστή στον διαχειριστή πακέτων της επιλογής σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε στη λήψη του. Το tweak δεν έχει ρυθμίσεις για διαμόρφωση και το αναδυόμενο παράθυρο θα πρέπει να ενεργοποιηθεί όταν συνδέσετε τα ενσύρματα EarPods σας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !