Η Apple προσφέρει τώρα την πρώτη δημόσια έκδοση beta για το iOS 15.3 σε iPhone και iPadOS 15.3 για iPad για λήψη. Η αντίστοιχη έκδοση για τους προγραμματιστές
είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής , προς έκπληξη όλων.

Πρώτη δημόσια έκδοση beta για iOS 15.3

Δεν υπάρχουν πολλά να δείτε με αυτήν την πρώτη (δημόσια) έκδοση beta του iOS 15.3. Η Apple άλλαξε τη διατύπωση σχετικά με τις νέες λειτουργίες ασφάλειας για παιδιά, αναθεώρησε ελαφρώς την εφαρμογή Podcasts και άλλαξε κάποιο κείμενο σχετικά με την αυτόματη λήψη περιοδικών στο Apple News + για ανάγνωση εκτός σύνδεσης. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές με τις ακόλουθες beta.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να αποκτήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 15.3. Αν όχι και θέλετε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με το Apple ID σας και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα προφίλ για να αλλάξετε στο iPhone ή το iPad σας στο δημόσιο κανάλι beta. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας και μετά να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να κατεβάσετε τη νέα έκδοση.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση του iOS 15.3 θα είναι διαθέσιμη σε όλους. Ωστόσο, μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί ότι θα φτάσει στις αρχές του 2022.