Η Apple δεν έχει ακόμη προσφέρει το iOS 15.3 beta για τους προγραμματιστές και τους δοκιμαστές, αλλά αυτό έχει ήδη διαρρεύσει.
Το MacRumors μας λέει ότι το πήρε στα χέρια του και υποδεικνύει ότι οι καινοτομίες στο πρόγραμμα είναι μάλλον ελαφριές.

Λίγες νέες δυνατότητες με το iOS 15.3

Αφού εμβαθύνουμε σε αυτήν την έκδοση beta του iOS 15.3, ο ιστότοπος λέει ότι η Apple άλλαξε τη διατύπωση σχετικά με τις νέες λειτουργίες ασφάλειας για τα παιδιά, αναθεώρησε ελαφρώς την εφαρμογή Podcasts και άλλαξε κάποιο κείμενο σχετικά με την αυτόματη λήψη περιοδικών. στο Apple News + για ανάγνωση εκτός σύνδεσης. Αυτή είναι μόνο μια πρώτη beta, θα χρειαστεί να δούμε αν οι παρακάτω θα προσθέσουν άλλες λειτουργίες.

Το γεγονός ότι το iOS 15.3 δεν είναι (προφανώς) μια μεγάλη ενημέρωση δεν προκαλεί έκπληξη. Αυτή η έκδοση θα δει το φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2022. Και όπως γνωρίζουμε, η Apple έχει τη συνήθεια να προσφέρει μια «μεγάλη» ενημέρωση την άνοιξη. Για το 2022, πιθανότατα θα είναι το iOS 15.4.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του iOS 15.4 αναμένεται να είναι η δυνατότητα Universal Control. Η Apple το παρουσίασε στο WWDC και υποτίθεται ότι θα ήταν διαθέσιμο με το iOS 14 τον Σεπτέμβριο , αλλά απωθήθηκε την πρώτη φορά για για το τέλος του έτους. Και πρόσφατα, η Apple ανακοίνωσε μια νέα αναβολή, αυτή τη φορά με διαθεσιμότητα την άνοιξη του 2022.

Όσον αφορά το iOS 15.3, πότε θα μπορούμε να περιμένουμε την έκδοση beta για τους προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές; Θα πρέπει να είναι θέμα ημερών. Η Apple κυκλοφόρησε χθες την πρώτη beta για το macOS 12.2 . Φανταζόμαστε ότι αυτό για το iOS 15.3 θα ακολουθήσει γρήγορα. Το ίδιο για το watchOS 8.4 και tvOS 15.4.