Μερικά από τα καλύτερα tweaks του iOS 14 για τη φόρτιση

0


Εδώ θα αναφερθούμε για τις καλύτερες τροποποιήσεις φόρτισης στο iOS 14 και για την καλύτερη εμπειρία φόρτισης στο jailbroken iPhone σας.

Έτσι, χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ας πάμε να τις δούμε μια μια.

MagSafe Enabler

MagSafe Enabler Tweak

Το MagSafe Enabler είναι ένα εξαιρετικό tweak jailbreak που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το νέο εγγενές MagSafe Charge Animation στην οθόνη κλειδώματος σε ένα iPhone που εκτελεί το iOS 14 και που δεν υποστηρίζει τη φόρτιση MagSafe.

Ωστόσο, αυτό το απλό tweak δεν σας προσφέρει δυνατότητα φόρτισης MagSafe για ένα παλιό iPhone.Το tweak MagSafe Enabler παρέχει την κινούμενη εικόνα φόρτισης που εμφανίζεται σε ένα iPhone με δυνατότητα MagSafe όταν είναι συνδεδεμένο σε πηγή τροφοδοσίας MagSafe ή φορτιστή που δεν είναι MagSafe.

Κυρίως, το tweak δεν παρέχει επιλογές για διαμόρφωση. Είναι επίσης συμβατό με iOS 14.1 και νεότερες εκδόσεις του iOS και είναι ανοιχτού κώδικα στο Github .

Λήψη:  MagSafe Enabler (δωρεάν)

MagSafe Enabler Repo: BigBoss

Electrifying

Εάν χρησιμοποιείτε το MagSafe Enabler, παρέχει μόνο την εγγενή κινούμενη εικόνα MagSafe. Αλλά αν περιμένετε ένα υψηλότερο βαθμό προσαρμογής, το Electrifying tweak είναι τότε για εσάς.

Κυρίως, το tweak επιτρέπει στους jailbreakers να προσαρμόσουν το animation φόρτισης MagSafe. Επίσης, αναβαθμίζει και παρουσιάζει την εγγενή ειδοποίηση χαμηλής ισχύος για να είναι πολύ πιο ευχάριστη αισθητικά. Με άλλα λόγια, το Electrifying tweak σας προσφέρει μια επανασχεδιασμένη ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας και κινούμενα σχέδια φόρτισης MagSafe στην οθόνη κλειδώματος.

Λήψη:  Electrifying

(δωρεάν)

Repo: https://titand3v.github.io/

Axe

Axe Tweak iOS 14

Όταν το iPhone ή το iPad σας φορτίζεται, το ποσοστό στάθμης της μπαταρίας θα αυξηθεί και κατά την αποφόρτιση, το ποσοστό στάθμης της μπαταρίας θα μειωθεί ανάλογα.

Το Axe είναι ένα απλό tweak της μπαταρίας που χρησιμοποιεί μια αργή μετατόπιση χρωματικής διαβάθμισης για να χρωματίσει τη γραμμή κατάστασης και την ένδειξη μπαταρίας της οθόνης κλειδώματος με βάση το ποσοστό μπαταρίας στο iPhone που έχει υποστεί jailbreak.

Batterain

Batterain Tweak iOS 14

Ορισμένοι χρήστες iPhone ενδιαφέρονται για το επίπεδο της μπαταρίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η μπαταρία δεν πεθαίνει γρήγορα. Από προεπιλογή, το λειτουργικό σύστημα του iOS υποδεικνύει ένα πράσινο χρώμα στο εικονίδιο του γεμίσματος της μπαταρίας για οποιοδήποτε επίπεδο μπαταρίας πάνω από 20% και λιγότερο από 20%, γίνεται κόκκινο.

Ωστόσο, ο προγραμματιστής του iOS, ExeRhythm, άλλαξε την εμπειρία χρωματισμού της μπαταρίας, κυκλοφορώντας ένα νέο tweak για το jailbreak της μπαταρίας που ονομάζεται Batterain. Όπως kai το tweak του Axe παραπάνω, χρωματίζει απλώς την ένδειξη μπαταρίας του iOS 14 με μια αργή μετατόπιση χρωματικής διαβάθμισης με βάση το πόση μπαταρία σας έχει απομείνει.

SpeedrunTime

Δεν υπάρχει τίποτα πιο μπερδεμένο από το να αδειάζεις την μπαταρία του iPhone σου στη μέση ενός παιχνιδιού ή να παρακολουθείς την κορύφωση της αγαπημένης σου ταινίας. Έτσι, αντί να απενεργοποιήσετε ένα παιχνίδι που παίζετε ή παρακολουθείτε μια ταινία για λίγο πριν το επίπεδο μπαταρίας της συσκευής σας φτάσει στο 0%, δεν θα θέλατε να το τρέχετε μέχρι το τελευταίο κομμάτι της μπαταρίας του iPhone σας; Έτσι, ο προγραμματιστής του iOS, ExeRhythm , κυκλοφόρησε ένα δωρεάν tweak για το jailbreak της μπαταρίας που ονομάζεται SpeedrunTime, το οποίο επιτρέπει στους jailbreakers να χρησιμοποιούν και το τελευταίο κομμάτι της ενέργειας της μπαταρίας του iPhone πριν κλείσει η συσκευή.

Με λίγα λόγια, σας δίνει μια τελική προειδοποίηση με ποσοστό μπαταρίας 1% και είναι καιρός να συνδέσετε γρήγορα τη συσκευή σας σε φορτιστή.

Λήψη: SpeedrunTime (Δωρεάν)

SpeedrunTime Repo: https://www.exerhythm.ovh/repo

Total Charge Tones 


Το Total Charge Tones είναι μια καταπληκτική προσαρμογή μπαταρίας MobileSubstrate που αναπαράγει μια ειδοποίηση επιλεγμένου τόνου όταν η μπαταρία σας φορτίζεται σε ποσοστό 100%. Κατά κύριο λόγο, είναι ευεργετικό εάν η συσκευή σας δεν θέλετε να είναι συνδεδεμένη σε μια πηγή ρεύματος όλη την ημέρα. Και ειδοποιείστε πότε πρέπει να αποσυνδεθείτε από το ρεύμα όταν η συσκευή σας δεν το χρειάζεται πλέον.

Λήψη: Total Charge Tones (δωρεάν)

Repo Total Charge Tones: BigBoss

BatteryHealthEnabler (iPad/iPod)

Κατά την πλοήγηση στην ενότητα της μπαταρίας της εφαρμογής Ρυθμίσεις, οι χρήστες μπορούν να δουν το Battery Health στα iPhone τους. Επομένως, οι χρήστες μπορούν να πάρουν μια ιδέα και να καθορίσουν πόσο χρησιμοποιημένη μπορεί να είναι η εσωτερική μπαταρία της συσκευής.

Όπως γνωρίζετε, η Apple έχει παράσχει μια ενότητα Battery Health στο iOS για iPhone για την παρακολούθηση αυτής της υποβάθμισης. Αλλά αυτό δεν είναι διαθέσιμο σε iPod touch ή iPad με iOS ή iPadOS 14.

Έτσι, το BatteryHealthEnabler(iPad/iPod) είναι ένα απλό tweak που επιτρέπει μια ενότητα Battery Health για αυτές τις συσκευές.

Λήψη:  BatteryHealthEnabler (iPad/iPod) (Δωρεάν)

BatteryHealthEnabler(iPad/iPod) Repo:  https://brendonjkding.github.io

PowerUp

Το PowerUp είναι μια δωρεάν προσαρμογή μπαταρίας jailbreak για το iOS 14 που βοηθά τους jailbreakers να φορτίζουν τις συσκευές τους γρηγορότερα βάζοντάς τις σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν συνδέονται σε μια πηγή τροφοδοσίας. Κυρίως, το PowerUp μειώνει την αποφόρτιση της μπαταρίας κατά τη φόρτιση και το χρόνο φόρτισης.

Το tweak είναι συμβατό με συσκευές iOS 13 και iOS 14 και είναι ανοιχτού κώδικα στο Github .

Λήψη:  PowerUp (Δωρεάν)

PowerUp Repo: https://repo.squiddy.dev/

SmartBattery 2 – $1.99

Το SmartBattery 2 είναι ένα απόλυτο tweak φόρτισης που βελτιώνει την εμπειρία της μπαταρίας στη jailbroken συσκευή σας με πολλούς τρόπους. Κυρίως, προσφέρει μια δυνατότητα εκτίμησης του χρόνου που θα χρειαστεί για να φορτιστεί πλήρως η συσκευή ενώ είναι συνδεδεμένη.

Για αυτό, παρέχει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες φόρτισης, όπως ήχο ειδοποίησης κατά την πλήρη φόρτιση, παρακολούθηση, αποθήκευση και ρύθμιση της μπαταρίας σας, δυνατότητες έξυπνης φόρτισης για αύξηση της ταχύτητας φόρτισης, λεπτομέρειες σχετικά με τον τρέχοντα φορτιστή σας και πολλά άλλα.

Αγορά:  SmartBattery 2 (1,99 $)

SmartBattery 2 Repo:  https://repo.packix.com/

Vaon

Το Vaon είναι ένα πρόσθετο για το App Switcher που προσθέτει βολικές πληροφορίες μπαταρίας για συσκευές Bluetooth στο πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών iOS. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν γρήγορα τα ποσοστά μπαταρίας των iPhone τους και τυχόν συνδεδεμένων συσκευών κάθε φορά που ενεργοποιείτε το App Switcher.

Χαρακτηριστικά Vaon

  • Εμφάνιση πληροφοριών μπαταρίας συσκευής Bluetooth στον εναλλάκτη εφαρμογών
  • Εμφανίζει AirPods, Apple Watch, iPhone/iPad και οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth.
  • Εμφανίζει την τελευταία γνωστή κατάσταση της μπαταρίας των αποσυνδεδεμένων συσκευών.
  • Εναλλαγή εφαρμογών πλέγματος στυλ iPad
  • Προσαρμοσμένο μέγεθος και τοποθέτηση
  • Ζωντανεύει το χρώμα του περιγράμματος της μπαταρίας της συσκευής φόρτισης

Το tweak υποστηρίζει συσκευές iOS 13 και 14 με jailbroken και είναι ανοιχτού κώδικα στο GitHub .

Λήψη:  Vaon (Δωρεάν)

Vaon Repo:  https://atar13.github.io/repo/

Υπάρχουν αναμφισβήτητα όπως είδατε πολλές τροποποιήσεις που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία φόρτισης στο iOS 14.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !