Χωρίς απώλειες για AirPods Pro 2

Η Apple θα ήθελε να προσφέρει πραγματικούς πόντους πώλησης με το AirPods Pro 2 και η υποστήριξη Lossless θα ήταν ένα από αυτούς. Αυτό θα ήταν δυνατό χάρη στην υποστήριξη του κωδικοποιητή ALAC (Apple Lossless). Υπενθυμίζουμε ότι η Apple Music προσφέρει μουσική με ήχο χωρίς απώλειες από τον Ιούνιο , χωρίς επιπλέον κόστος. Σχεδόν ολόκληρος ο κατάλογος της μουσικής της είναι πλέον διαθέσιμος με αυτήν την ποιότητα ήχου .

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε ποια τεχνολογία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η Apple για να προσφέρει Lossless στο AirPods Pro 2. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο αντιπρόεδρος ακουστικής της Apple αναγνώρισε ότι το Bluetooth είχε όρια, ειδικά όσον αφορά το εύρος ζώνης. Αυτό εξηγεί γιατί τα υπάρχοντα ασύρματα ακουστικά του κατασκευαστή (ακόμη και τα AirPods Max) περιορίζονται στον κωδικοποιητή AAC.

Ένα κουτί φόρτισης που μπορεί να εκπέμπει ήχο

Όσον αφορά τη θήκη φόρτισης που μπορεί να αναπαράγει ήχο, φαίνεται πιθανό ότι θα υπάρχει ενσωμάτωση με την εφαρμογή Find My της Apple, με τον ίδιο τρόπο που οι χρήστες μπορούν επί του παρόντος να αναπαράγουν ήχο από τα μεμονωμένα AirPods τους στο εσωτερικό της θήκης για να τους βοηθήσουν να τα βρουν. Αυτό είναι σύμφωνο με τις φωτογραφίες της επόμενης γενιάς AirPods Pro που διέρρευσαν, οι οποίες έδειχναν μια θήκη φόρτισης με οπές ηχείων για να εκπέμπει ήχο για παρακολούθηση τοποθεσίας, επιτρέποντας στα ακουστικά και το περίβλημα να βρίσκονται χωριστά.

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, η Apple θα κυκλοφορήσει το AirPods Pro 2 το τέταρτο τρίμηνο του 2022, με τα ακουστικά που θα έχουν νέο σχεδιασμό. Για να δούμε τώρα αν η τιμή θα αυξηθεί με την υποστήριξη των Lossless.