Η Kristin Huguet Quayle αναλαμβάνει τον έλεγχο της επικοινωνίας

Σε μια δήλωση σε διάφορα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η Apple είπε :

Για περισσότερα από 15 χρόνια, η Kristin συμβάλλει καθοριστικά στο να μοιράζεται την απίστευτη καινοτομία και τις ισχυρές αξίες της Apple. Με ένα εξαιρετικό υπόβαθρο και μακρά ιστορία ηγεσίας με αρχές, η Kristin ταιριάζει απόλυτα στο νέο της ρόλο ως Επόπτρια Παγκόσμιας Επικοινωνίας.

Η Kristin Huguet Quayle εργάζεται στην Apple από το 2005. Ανέκαθεν ανήκε στην ομάδα επικοινωνίας και κυρίως χειρίστηκε πολλά περίπλοκα αρχεία, συμπεριλαμβανομένης της μάχης της Apple με το FBI για την κρυπτογράφηση του iPhone και της αδυναμίας της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ να έχει πρόσβαση στα δεδομένα. Έχει αναδειχθεί με τα χρόνια και σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας επικοινωνίας.

Πριν ενταχθεί στην Apple, η Kristin Huguet Quayle ήταν επικεφαλής δημοσίων σχέσεων στη Sun Microsystems και εργάστηκε στην Burson Marsteller. Η Stella Low, την οποία αντικαθιστά η Kristin Huguet Quayle, βρισκόταν στην Apple για λιγότερο από ένα χρόνο, έχοντας προσληφθεί τον Μάιο του 2021 . Πριν από την πρόσληψη της Stella Low, η θέση δημοσίων σχέσεων ήταν άδεια από την αποχώρηση του Steve Dowling τον Σεπτέμβριο του 2019 .

Η Apple παραμένει μάλλον ασαφής σχετικά με την αποχώρηση της Stella Low, με τον κατασκευαστή να δηλώνει μόνο ότι αποφάσισε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.