Διαθεσιμότητα υποψήφιας έκδοσης iOS 15.3

Η υποψήφια έκδοση iOS 15.3 είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο από προγραμματιστές. Η Apple θα πρέπει κανονικά να προσφέρει την ίδια έκδοση γρήγορα και για τους δημόσιους δοκιμαστές. Μπορεί να είναι και απόψε ή αύριο.

Το iOS 15.3 είναι μια απλή ενημέρωση γιατί δεν προσθέτει κάτι ιδιαίτερο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη με τις πρώτες beta. Μας επιτρέπονταν μόνο μικρές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Αυτά είναι φυσικά ευπρόσδεκτα, αλλά αναρωτιέται κανείς γιατί δεν είναι iOS 15.2.2 δεδομένου του περιεχομένου.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να το ανακτήσετε τώρα. Εάν έχετε το προφίλ για εγκατάσταση beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την υποψήφια έκδοση iOS 15.3.

Πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση; Όλα δείχνουν ότι θα είναι για την επόμενη εβδομάδα. Είναι μάλιστα πιθανό η υποψήφια έκδοση της ημέρας να είναι πανομοιότυπη με την έκδοση που θα διανεμηθεί στο κοινό. Όλα εξαρτώνται από το αν περιλαμβάνει σημαντικά σφάλματα. Σε αυτήν την περίπτωση, η Apple θα τα διορθώσει πριν προσφέρει τη σταθερή έκδοση.