Η υπηρεσία audiobook ετοιμάζεται στην Apple

Σύμφωνα με το The Economist , η Apple δοκιμάζει τα νερά και θέλει να λανσάρει μια υπηρεσία audiobook το 2022. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή, εκτός από το ότι η κυκλοφορία της θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο έτος. Προς το παρόν, φαίνεται ότι το έργο εξετάζεται ακόμη και ότι αρκετά στοιχεία πρέπει να τελειοποιηθούν ακόμη.

Υπάρχουν ήδη αρκετές υπηρεσίες ακουστικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του Audible της Amazon. Η Apple μπορούσε επομένως να ανταγωνιστεί αυτήν αλλά και τους άλλους. Αλλά προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η χρήση θα είναι ακριβώς η ίδια, όπως και η τιμή. Αυτό το σημείο θα είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά. Η Apple θα μπορούσε να δώσει περιορισμένη (ή και απεριόριστη) πρόσβαση για λίγα δολάρια το μήνα.

Καθώς η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί αργότερα το 2022, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι η υπηρεσία των ηχητικών βιβλίων της Apple θα φτάσει μέχρι το iOS 16 και το macOS 13. Και τα δύο λειτουργικά συστήματα αναμένεται να είναι διαθέσιμα το δεύτερο εξάμηνο του έτους. 'έτος. Η διαθεσιμότητα στο watchOS 9 είναι επίσης δυνατή, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μορφή ήχου.