Πώς να σύρετε και να αποθέσετε γρήγορα κείμενο και εικόνες μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών

0


Ξεκινώντας το iOS 15, η Apple έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες iPhone και iPad να
μετακινούν διαφορετικούς τύπους αντικειμένων από τη μια εφαρμογή στην άλλη με χειρονομία μεταφοράς και απόθεσης. Η νέα δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν στοιχεία πιο γρήγορα μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών.

Ίσως η πιο χρήσιμη εφαρμογή είναι το drag and drop του iOS 15 όταν μετακινείτε κείμενο και εικόνες από τη μια εφαρμογή στην άλλη.

Σύρετε και αποθέστε εικόνες

Μπορείτε να το κάνετε αυτό πατώντας παρατεταμένα μια εικόνα μέχρι να αρχίσει να κινείται με το δάχτυλό σας. Μόλις μπορέσετε να σύρετε την εικόνα, μπορείτε να βγείτε από την πρώτη εφαρμογή και χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλο χρησιμοποιήστε το άλλο δάχτυλο για να βρείτε και να εκκινήσετε τη δεύτερη εφαρμογή.

Μόλις μπείτε στη δεύτερη εφαρμογή, σύρετε το πρώτο σας δάχτυλο στο σημείο όπου θέλετε να ρίξετε την εικόνα και σηκώστε το δάχτυλό σας. Η εικόνα θα πρέπει τώρα να επικολληθεί στη νέα εφαρμογή.

Σύρετε και αποθέστε κείμενο

Η μεταφορά και η απόθεση κειμένου από τη μια εφαρμογή στην άλλη είναι επίσης αρκετά απλή. Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας το κομμάτι κειμένου, τους αριθμούς ή την παράγραφο που θέλετε να μετακινήσετε μεταξύ των εφαρμογών. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το επιλεγμένο κείμενο μέχρι να αρχίσει να επιπλέει με το δάχτυλό σας.

Στη συνέχεια, βγείτε από την πρώτη εφαρμογή και χωρίς να σηκώσετε το πρώτο σας δάχτυλο χρησιμοποιήστε το άλλο σας δάχτυλο για να ανοίξετε μια άλλη εφαρμογή. Τέλος, μετακινήστε το πρώτο σας δάχτυλο στο σημείο όπου θέλετε να επικολλήσετε το κείμενο και σηκώστε το δάχτυλό σας. Το κείμενο πρέπει τώρα να επικολληθεί στο σημείο που επιθυμείτε.


Οι χρήσιμες λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης του iOS 15 δεν περιορίζονται μόνο σε κείμενο και εικόνες, καθώς μπορείτε επίσης να σύρετε συνδέσμους, βίντεο, επαφές, στιγμιότυπα οθόνης και άλλα στοιχεία από το απόθεμα και πολλές εφαρμογές τρίτων και να τα αποθέσετε σε άλλες εφαρμογές.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !