Το LockApps προσθέτει ένα επεκτάσιμο μενού συντομεύσεων εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματ

0


Η οθόνη κλειδώματος του iPhone σας προσφέρει μια απλή και φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Ωστόσο, εάν είστε απαιτητικός χρήστης του iPhone, μπορεί να σας αρέσει ιδιαίτερα η λειτουργικότητα παρά η φιλικότητα προς το χρήστη και μπορεί να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε κάτι περισσότερο. Με την κυκλοφορία του του
LockApps jailbreak , ο προγραμματιστής του iOS, ginsudev, επιτυγχάνει έναν ωραίο συμβιβασμό μεταξύ της λειτουργικότητας και της φιλικότητας προς το χρήστη, αντικαθιστώντας τη συντόμευση της αυτόνομης εφαρμογής Κάμερα της οθόνης κλειδώματος με μια που οδηγεί σε ένα συρτάρι εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων όλων των προγραμμάτων στα οποία θέλετε πιο γρήγορη πρόσβαση.

Μόλις εγκατασταθεί, εμφανίζεται ένα νέο κουμπί συντόμευσης με τρία μικρά τετράγωνα αντί για τη συντόμευση της εφαρμογής Κάμερα της οθόνης κλειδώματος. Τα μικρά τετράγωνα στα παραπάνω στιγμιότυπα δείχνουν εικονίδια εφαρμογών, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη.

Η διαδικασία για να φτάσετε στη σελίδα συντόμευσης σε στυλ συρταριού εφαρμογών είναι η ίδια με τη μετάβαση στην Κάμερα από την οθόνη κλειδώματος πριν από την εγκατάσταση του LockApps. Μπορείτε είτε να εκτελέσετε μια κίνηση 3D Touch/Haptic Touch στο καθορισμένο κουμπί συντόμευσης είτε απλώς να σύρετε την οθόνη κλειδώματος από αριστερά προς τα δεξιά.

Λειτουργίες προσαρμογής του LockApps

Μετά την εγκατάσταση, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν το tweak από το ειδικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το LockApps κατά απαίτηση
  • Επιλέξτε ποιες εφαρμογές εμφανίζονται στη διεπαφή συντόμευσης, παρόμοια με ένα συρτάρι εφαρμογών.
  • Επιλέξτε πόσα εικονίδια εφαρμογών θα εμφανίζονται σε κάθε σειρά (1,2, 3, 4, 5, 6, 7 ή 8)

Ο προγραμματιστής έχει συμπεριλάβει ένα κουμπί "Εφαρμογή" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να αποθηκεύει τυχόν αλλαγές που έχετε κάνει.

Ειδικά, το LockApps εκκινεί εφαρμογές από την οθόνη κλειδώματος από τη διεπαφή που μοιάζει με συρτάρι εφαρμογών για να ελέγχει την ταυτότητα τους με βιομετρικά στοιχεία όπως Face ID, Touch ID ή κωδικό πρόσβασης. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο γρήγορα, χωρίς να διακυβεύεται το απόρρητο ή η ασφάλειά σας.

LockApps Repo

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το LockApps μπορούν να το αγοράσουν από το αποθετήριο Packix μέσω της εφαρμογής διαχείρισης πακέτων τους για 1,50 $ . Το tweak LockApps είναι συμβατό τόσο με iPhone όσο και με iPad με iOS 14 και iPadOS 14.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !