Δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση του iOS 15.2

Η τελική έκδοση του iOS 15.2 κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου . Αυτή η ενημέρωση έδωσε την ευκαιρία να έχετε Apple Music Voice και αλλαγές για Privacy, Apple ID, Camera, App, CarPlay, μαζί με διάφορες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Επομένως, δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση αυτής της συγκεκριμένης έκδοσης του iOS.

Στη συνέχεια, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.2.1, το οποίο χρονολογείται από τις 12 Ιανουαρίου . Αυτή ήταν μια μικρή ενημέρωση για τη διόρθωση σφαλμάτων με το CarPlay και την εφαρμογή Messages, καθώς και για τη διόρθωση ενός ελαττώματος στο HomeKit. Μέχρι σήμερα, αυτή είναι η μόνη έκδοση του iOS που μπορεί να εγκατασταθεί.

Η επόμενη έκδοση θα είναι το iOS 15.3. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε beta από προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές. Είμαστε στη δεύτερη beta , που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη σε σταθερή έκδοση για όλους τους χρήστες. Αυτή η έκδοση δεν εκπλήσσει
προς το παρόν γιατί δεν φέρνει κάποια ιδιαίτερη καινοτομία, αν και είναι μια ενημέρωση x.3. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως να έχουμε κάποιες εκπλήξεις μέχρι την τελική έκδοση.