Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 15.4 Beta και να δοκιμάσετε το Face ID με μάσκα και άλλες δυνατότητες του

0


Το iOS 15.4 και το iPadOS 15.4 είναι
γεμάτα με νέες δυνατότητες . Στην πραγματικότητα, δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι το iOS 15.4 είναι η μεγαλύτερη έκδοση iOS της Apple από τότε που κυκλοφόρησε το iOS 15.0 τον Σεπτέμβριο.

Το iOS 15.4 δεν θα κυκλοφορήσει στο κοινό σύντομα, ενώ η Apple beta δοκιμάζει το νέο λογισμικό και εξαλείφει όλα τα σφάλματα που παρουσιάζονται κατά τη φάση της δοκιμής. Ωστόσο, αν είστε ανυπόμονοι και θέλετε να δοκιμάσετε το νέο Face ID με τη δυνατότητα μάσκας, το Universal Control σε iPad και Mac, τα νέα Emoji και όλες τις άλλες όμορφες λειτουργίες του iOS 15.4, τότε μπορείτε να το κάνετε τώρα εγκαθιστώντας το iOS 15.4 beta στο η συσκευή σου.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.4 και το iPadOS 15.4 δημόσια beta. Οποιοσδήποτε διαθέτει iPhone ή iPad μπορεί πλέον να εγγραφεί στο δημόσιο πρόγραμμα beta της Apple και να εγκαταστήσει δωρεάν τη δημόσια έκδοση beta του iOS 15.4. Η δημόσια έκδοση beta του iOS 15.4 και του iPadOS 15.4 προσφέρει όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στην έκδοση beta για προγραμματιστές.

Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 15.4 Public Beta

Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 15.4 στη συσκευή σας.

  1. Δημιουργήστε ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας του iPhone ή του iPad σας χρησιμοποιώντας το iTunes/Finder ή το iCloud.
  2. Ανοίξτε τον ιστότοπο Public Beta της Apple στη συσκευή σας iOS, πατήστε το κουμπί με το βέλος και μετά πατήστε σύνδεση. Μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta δωρεάν.
  3. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σελίδα Οδηγός για Δημόσια Beta και πατήστε στο iOS.
  4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή εγγραφής της συσκευής σας iOS.
  5. Τώρα πατήστε στο iOS 15 ή στο iPadOS 15 ανάλογα με τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Λήψη προφίλ. Επόμενο πάτημα στο Να επιτρέπεται.
  6. Προσθέστε το προφίλ στη συσκευή σας μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατώντας στην επιλογή Λήψη προφίλ. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εγκατάσταση και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας για να συνεχίσετε.
  7. Διαβάστε το συμφωνητικό συναίνεσης και πατήστε ξανά Εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση του προ
    φίλ, η συσκευή σας θα επανεκκινήσει.
  8. Μόλις γίνει επανεκκίνηση της συσκευής, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση του iOS 15.4 beta στη συσκευή σας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το iOS 15.4 και το iPadOS 15.4 public beta στη συσκευή σας και να δοκιμάσετε όλες τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα λειτουργικά συστήματα.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !