Πώς να προσθέσετε ενα γραφικό στοιχείο καταμέτρησης συνδρομητών του YouTube στο iPhone σας

0


Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να δείτε τον αριθμό των συνδρομητών σας
στο YouTube στην αρχική οθόνη του iPhone σας χωρίς να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο YouTube; Ευτυχώς, μπορείτε να δείτε τον αριθμό των συνδρομητών σας στο YouTube στην αρχική οθόνη αφού εγκαταστήσετε το τέλειο και δωρεάν γραφικό στοιχείο YouTube Subscriber Count για την αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad σας. Ειδικά, η γνώση του αριθμού των συνδρομητών μπορεί να σας παρακινήσει να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο και να κατανοήσετε την απόδοση του καναλιού σας. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο καταμέτρησης συνδρομητών YouTube σε iPhone ή iPad.

Ενώ μπορείτε να ελέγξετε τον τρέχοντα αριθμό συνδρομητών σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή YT Studio για iPhone, ένα αποκλειστικό γραφικό στοιχείο καταμέτρησης συνδρομητών YouTube στην αρχική οθόνη θα έκανε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Δεν υπάρχει γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης στις εφαρμογές YouTube ή YT Studio για την εμφάνιση του αριθμού των συνδρομητών. Με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής Social Widget, μπορείτε να αποκτήσετε το widget ενός συνδρομητή.

Το καλό με την εφαρμογή Social Widget είναι ότι είναι δωρεάν στη χρήση και περιλαμβάνει ένα δωρεάν Widget Καταμέτρησης Συνδρομητών YouTube. Ωστόσο, μια premium έκδοση της εφαρμογής σάς προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής, αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάτι εάν δεν θέλετε αυτές τις δυνατότητες. 

Πώς να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο καταμέτρησης συνδρομητών YouTube στο iPhone

Ακολουθεί ένας απλός οδηγός βήμα προς βήμα για την προσθήκη του γραφικού στοιχείου καταμέτρησης συνδρομητών YouTube στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad.

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή Social Widgets Follower Count από το AppStore
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στην Τα γραφικά στοιχεία μου από την κάτω γραμμή
  3. Στη συνέχεια, πατήστε το Προσθήκη και επιλέξτε τον τύπο γραφικού στοιχείου . Εάν δεν είστε κάτοχος της Pro έκδοσης
  4. Πατήστε στην Προσθήκη περισσότερων λογαριασμών και επιλέξτε YouTube από τη λίστα στην επόμενη οθόνη. (Εάν θέλετε να δείτε τους ακόλουθους σε διαφορετικό λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, επιλέξτε αυτές τις εφαρμογές αντί για το YouTube). Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο .
  5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του καναλιού σας στο YouTube και πατήστε το Αποθήκευση .
  6. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε το γραφικό στοιχείο αλλάζοντας το θέμα, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές και να πατήσετε το Δημιουργία για να αποθηκεύσετε το νέο σας γραφικό στοιχείο.
  7. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα οπουδήποτε στην αρχική οθόνη για να μεταβείτε στη λειτουργία επεξεργασίας αρχικής οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε το [+] από την επάνω αριστερή γωνία.
  8. κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την εφαρμογή SocialWidget .
  9. Επιλέξτε το μικρό γραφικό στοιχείο και πατήστε το Προσθήκη γραφικού στοιχείου κουμπί
  10. Στη συνέχεια, πατήστε στο γραφικό στοιχείο που προσθέσατε και πατήστε στην Επιλογή για να επιλέξετε το Πρότυπο.
  11. Τέλος, επιλέξτε το γραφικό στοιχείο και πατήστε Τέλος .

Αυτό είναι. Το γραφικό στοιχείο του αριθμού συνδρομητών YouTuber θα πρέπει πλέον να εμφανίζεται στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad σας. Μπορείτε επίσης να το τροποποιήσετε μεταβαίνοντας στη σελίδα "Τα γραφικά στοιχεία μου "στην εφαρμογή SocialWidget.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !