Έρχεται το δεύτερο κύμα αύξησης των τιμών του Netflix δείτε ποια πακέτα είναι πλέον ακριβά

0


Το Netflix αυξάνει την τιμή της συνδρομητικής υπηρεσίας ροής στις ΗΠΑ. Αυτή η αύξηση στις τιμές του Netflix παρατηρείται ως η δεύτερη κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Παρέχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας από πριν, το Netflix θα χρειαστεί έναν επιπλέον προϋπολογισμό για να συνεχίσει να προσφέρει στους συνδρομητές του μια ευρεία γκάμα επιλογών ποιότητας. Ένας βασικός λογαριασμός Netflix που προηγουμένως παρείχε ροή σε μία συσκευή χωρίς περιεχόμενο HD ή 4K είναι τώρα πιο ακριβός μηνιαίως στα 9,99 δολάρια. Ενώ η τυπική βαθμίδα επιτρέπει στον συνδρομητή να παρακολουθεί ταυτόχρονα σε δύο οθόνες, το περιεχόμενο HD για 15,49 $ το μήνα και θα έχει αύξηση 1,50 $.

Το κορυφαίο πακέτο premium επιτρέπει στους συνδρομητές να απολαμβάνουν τέσσερις ταυτόχρονες ροές και περιεχόμενο 4K Ultra HD όταν είναι διαθέσιμο. Αυτό θα κοστίζει τώρα 19,99 $ ανά μήνα, από 17,99 $.

Οι τιμές αυξάνονται επίσης στον Καναδά, όπου το τυπικό πρόγραμμα κοστίζει τώρα 16,49 CAD ανά μήνα.

Εκπρόσωπος του Reuters αναφέρει ότι οι τιμές Netflix αυξάνουν τα ποσοστά για να συνεχίσουν να προσφέρουν μια ευρεία γκάμα ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. «Όπως πάντα, προσφέρουμε μια σειρά από σχέδια, ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους», πρόσθεσε.

Το Netflix αύξησε για τελευταία φορά τα πακέτα του στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2020, ανεβάζοντας 1 $ στο τυπικό επίπεδο και 2 $ στο premium επίπεδο. Ωστόσο, η βασική βαθμίδα δεν άλλαξε την προηγούμενη φορά.

Το Netflix είναι πλέον ακόμη πιο ακριβό από τις αντίπαλες υπηρεσίες ροής του με τις νέες τιμές. Μπορείτε να εγγραφείτε για παράδειγμα στο HBO Max με 7,99 $ το μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο, όπως και η Disney+. Το πακέτο Disney , συμπεριλαμβανομένων των Disney+, ESPN+ και της έκδοσης του Hulu που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, κοστίζει μόνο 13,99 $ το μήνα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !