Η βασική ομιλία της Apple θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 8 Μαρτίου

Πέρυσι, η Apple επέλεξε να πραγματοποιήσει την εαρινή κεντρική της ομιλία τον Απρίλιο. Όμως τα προηγούμενα χρόνια, η εταιρεία πάντα επέλεγε τον μήνα Μάρτιο για τα συνέδριά της. Η ιστορία πρέπει να επαναληφθεί και το 2022.

Εάν οι φήμες γίνονται πιστευτές, η κεντρική ομιλία θα είναι μια ευκαιρία για την Apple να παρουσιάσει το νέο της iPhone SE . Αυτό θα πρέπει να διατηρήσει τη σχεδίαση του τρέχοντος μοντέλου, αλλά να και ενσωματώσει το τσιπ A15 (το ίδιο βρίσκεται στο iPhone 13) και την υποστήριξη 5G. Αυτό θα είναι το πρώτο για ένα μοντέλο SE.

Θα πρέπει επίσης να γίνει λόγος για την παρουσίαση ενός νέου iPad Air . Επίσης, δεν θα πρέπει να αλλάξει τον σχεδιασμό του, αλλά να βελτιώσει την απόδοση με ένα νέο τσιπ και υποστήριξη 5G. Η Apple θα εκμεταλλευόταν επίσης την ευκαιρία για να ανακοινώσει τουλάχιστον ένα νέο Mac με τσιπ Apple Silicon. Αρκετές ενδείξεις υποδηλώνουν ότι θα είναι ένα Mac mini με τα τσιπ M1 Pro και M1 Max. Ένα νέο βασικό MacBook Pro 13 ιντσών είναι επίσης μια δυνατότητα.

Τέλος, το ραντεβού θα πρέπει να είναι η ευκαιρία να έχετε την τελική έκδοση του iOS 15.4 στο iPhone και του iPadOS 15.4 στο iPad. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στην τέταρτη beta .