Θα υπάρχει εργαλείο Jailbreak για το iOS 15 – 15.4;

0


Το jailbreaking του iOS επιτρέπει στον χρήστη να καταργήσει τους περιορισμούς του λογισμικού που επιβάλλονται από την Apple και να απολαύσει τις πρόσθετες δυνατότητες, όπως η προσαρμογή του UI, εγκαθιστώντας θέματα, ταπετσαρίες, πακέτα εικονιδίων, εφαρμογές τρίτων, κ.λπ. Αλλά το πιο πρόσφατο iOS 15 – iOS 15.4 δεν είναι jailbrakable. Είναι νεκρό το jailbreak ή θα υπάρχει ένα
εργαλείο Jailbreaking για το iOS 15.4 ; Ας το ανακαλύψουμε παρακάτω.

Οι χρήστες περιμένουν το jailbreak του iOS 15 από την κυκλοφορία του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει δημόσια εργαλεία jailbreaking για το iOS 15. Επιπλέον, μεγάλα ονόματα όπως το Chekra1n και το Unc0ver δεν κατάφεραν επίσης να βρουν τη λύση jailbreaking του ίδιου. Αλλά η κοινότητα του Jailbreaking εργάζεται συνεχώς για τη λύση και το εργαλείο jailbreak του iOS 15 μπορεί να έρθει σύντομα. Ας συζητήσουμε για τα πιο δημοφιλή εργαλεία που βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για την κυκλοφορία του iOS 15 εργαλείων.

Πώς μπορεί το Jailbreaking να είναι χρήσιμο για εσάς;

Το jailbreaking του iOS σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη συσκευή σας απο την Apple και να απολαύσετε τις περιορισμένες λειτουργίες. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσετε ορισμένες επιπλέον λειτουργίες που δεν παρέχονται από την Apple. Για παράδειγμα, η Apple δεν παρέχει οθόνη πάντα ανοιχτή στη σειρά Apple 13.

Αλλά κάνοντας jailbreaking το iOS σας, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Το jailbreaking παρέχει πολλές άλλες πρόσθετες λειτουργίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την προσαρμογή των εικονιδίων εφαρμογών της αρχικής οθόνης και άλλες προσαρμογές από τη μικρότερη έως τη μικρότερη των συσκευών iPhone σας.

Το jailbreaking της συσκευής σας στο iOS θα σας επιτρέψει επίσης να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων . Όπως θα γνωρίζετε, η Apple δεν επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων στο iPhone, το iPad κ.λπ. Αλλά κάνοντας jailbreaking και εγκαθιστώντας το Cydia στη συσκευή σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές τρίτων στο iPhone σας. Θα σας επιτρέψει επίσης να κατεβάσετε διάφορα θέματα, ταπετσαρίες, γραμματοσειρές και πακέτα εικονιδίων. Έτσι, το Jailbreaking είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να αυξήσετε την εμπειρία χρήστη σας και να εξάγετε περισσότερα από τη συσκευή σας iPhone.

Είναι αδύνατο να κάνετε Jailbreak iOS 15 – iOS 15.4;

Από την κυκλοφορία του iOS 15 και του iPadOS 15, οι χρήστες βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση σχετικά με το αν θα λάβουν jailbreak του iOS 15 ή όχι. Είναι επειδή η Apple έχει κάνει το jailbreaking πολύ περίπλοκο με την εισαγωγή του μηχανισμού ασφαλείας υπογεγραμμένου όγκου συστήματος (SSV). Όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, το jailbreaking δεν θα καταστεί αδύνατο λόγω της εισαγωγής του SSV. Αντίθετα, θα απαιτηθούν κάποιες επιπλέον προσπάθειες και η εισαγωγή νέων μεθόδων για το jailbreaking.

Λόγω της εισαγωγής του SSV και της επιδιόρθωσης του checkm8 , οι jailbreakers θα πρέπει να αλλάξουν ολόκληρη τη μεθοδολογία τους. Σύμφωνα με τους πόρους, τα νέα εργαλεία jailbreaking πρέπει να γίνουν χωρίς root. Έτσι, είτε πρόκειται για Chekra1n, Unc0ver ή άλλα εργαλεία, θα πρέπει να αλλάξουν τη μεθοδολογία σε εργαλεία jailbreaking χωρίς root. Έχουμε ήδη δει εργαλεία jailbreaking χωρίς root στο iOS 14. Όμως, σύμφωνα με τις προσωπικές εμπειρίες, δεν είναι σε θέση να παρέχουν τόσες δυνατότητες όσες παρέχουν τα πλήρη jailbreaking εργαλεία

Έτσι, τα εργαλεία jailbreaking υποτίθεται ότι έρχονται με μια εντελώς διαφορετική μεθοδολογία. Αλλά οι προγραμματιστές εργαλείων jailbreaking έχουν υποδείξει ότι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εργαλεία jailbreaking χωρίς root, παρέχοντας παρόμοιες δυνατότητες με τα εργαλεία jailbreaking με root. Επιπλέον, πολλοί προγραμματιστές εργαλείων έχουν επίσης ενημερώσει ότι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εκδόσεις χωρίς root για jailbreaking iOS 15 . Με το παρόν συζητήσαμε την κατάσταση της ανάπτυξης εργαλείων jailbreaking για το iOS 15 από τέσσερα καταπληκτικά εργαλεία jailbreaking Chekra1n, Unc0ver, Taurine και Manticore.

Εργαλεία Jailbreak

1. Checkra1n

Είναι το πιο ευάλωτο εργαλείο jailbreaking, το οποίο εξαρτάται από ένα μη επιδιορθωμένο λογισμικό εκκίνησης ROM με το όνομα checkm8. Ωστόσο, επί του παρόντος δεν λειτουργεί σωστά στο iOS 15 λόγω των νέων εμποδίων της Apple που βασίζονται σε λογισμικό που απαιτούν παράκαμψη. Οι προγραμματιστές του Checkra1n εργάζονται επί του παρόντος συνεχώς για την ανάπτυξη εργαλείων jailbreaking του iOS 15. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Chekra1n θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022 αλλά ως εργαλείο jailbreaking χωρίς root. Το iOS 15 προστατεύεται από root και ως εκ τούτου όλα τα jailbreaking iOS 15 – iOS 15.4 θα κυκλοφορήσουν ως rootless.

2. Unc0ver

Το Unc0ver είναι ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο jailbreaking που βασίζεται στην εκμετάλλευση του πυρήνα του Circuta virosa. Προς το παρόν υποστηρίζει το iOS 14.5.1 (αλλά μόνο για συσκευές A12-A14). Σύμφωνα με πόρους, το UncOver εργάζεται αρχικά στο Jailbreaking iOS 15 και μπορεί να είναι διαθέσιμο σύντομα ανά πάσα στιγμή. Μόλις κυκλοφορήσει το εργαλείο jailbreaking του iOS 15 από την Unc0ver, θα είναι μια εξαιρετική απόλαυση για τους χρήστες.

3. Taurine

Το Taurine Jailbreak, το οποίο διαχειρίζεται το Odyssey 15 είναι ένα νέο αλλά αξιόπιστο εργαλείο jailbreaking. Ήταν το πρώτο εργαλείο jailbreaking που κυκλοφόρησε για το iOS 14. Επιπλέον, είναι το πρώτο εργαλείο jailbreaking που υποστηρίζει όλες τις πιο πρόσφατες συσκευές iOS, συμπεριλαμβανομένης της σειράς iPhone 12. Σύμφωνα με τους πόρους, ένα εργαλείο jailbreaking για το iPhone 13 είναι επίσης στο δρόμο και μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

Λειτουργεί με την εκμετάλλευση του πυρήνα του Cicuta Virosa. Υποστηρίζει jailbreaking για όλες τις συσκευές iOS κάτω από το iOS 14.3. Αν και, επί του παρόντος, επίσημα δεν υποστηρίζει iOS 14.4 και νεότερες εκδόσεις. Αλλά από τη στιγμή που θα υποστηρίξει το iOS 15, θα είναι ένα υπέροχο νέο για τους χρήστες.

4. Manticore Jailbreak

Είναι ένα από τα πιο δυναμικά και προηγμένα εργαλεία jailbreaking. Είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εργαλείο jailbreak που αναπτύχθηκε και διαχειρίζεται η Manticore jailbreak Team. Βασίζεται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση cicuta virosa. Προς το παρόν υποστηρίζει iOS 14.0 σε iOS 14.3. Το Manticore υποστηρίζει το jailbreaking όλων των συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των A14 και κάτω. Η Beta έκδοση για το κοινό του Manticore πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Θα συνοδεύεται από Cydia, Sileo, Zebra και Installer 5. Σύμφωνα με τους πόρους, μπορεί να κυκλοφορήσει με την υποστήριξη του iOS 15. Το Manticore θα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο jailbreaking iOS μόλις κυκλοφορήσει.

Πώς μπορείτε να παρακολουθείτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το jailbreaking του iOS 15;

Η κοινότητα του Jailbreaking εργάζεται συνεχώς για να παρέχει τις καλύτερες λύσεις jailbreaking iOS. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά αυτά τα εργαλεία σίγουρα δεν έχουν ακόμη πεθάνει. Μπορείτε να δείτε όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τα εργαλεία jailbreaking του iOS 15, μεταβαίνοντας σε αυτό το άρθρο αργότερα.

συμπέρασμα...

Η ανάπτυξη των εργαλείων iOS 15 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Επομένως, είναι εσφαλμένη η αντίληψη ότι το jailbreaking του iOS 15 είναι νεκρό λόγω της αυξημένης ασφάλειας από την Apple. Αν και χρόνο με το χρόνο η Apple αυξάνει την ασφάλεια για την πρόληψη κατά του jailbreak, έχουν κατασκευαστεί συνεχώς εργαλεία για το jailbreaking των πιο πρόσφατων ενημερώσεων στο iOS.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !