Το Checkl0ck Tweak προσθέτει υποστήριξη κωδικού πρόσβασης και αναγνώρισης προσώπου για συσκευές A11

0


Το πρόσφατο tweak Checkl0ck για συσκευές με jailbrak βοηθά τους χρήστες επαναφέροντας τον κωδικό πρόσβασης και τις βιομετρικές δυνατότητες σε συσκευές τσιπ A11 σε iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Εάν διαθέτετε ένα παλαιότερο μοντέλο iPhone με τσιπ A11, όπως το iPhone X, το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus και έχει γίνει jailbreak χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα checkra1n jailbreak, τότε θα ξέρετε ότι οι χρήστες αυτού του jailbreak δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Face ID ή το Touch ID στο τη συσκευή τους.

Χρησιμοποιώντας το Checkl0ck jailbreak, οι χρήστες των οποίων οι συσκευές έχουν γίνει jailbreak με checkra1n μπορούν να ορίσουν εγγενείς κωδικούς πρόσβασης στη συσκευή τους, οι οποίοι περιλαμβάνουν αριθμητικούς και αλφαριθμητικούς κωδικούς πρόσβασης.

Όχι μόνο αυτό, καθώς μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν βιομετρικές μεθόδους ξεκλειδώματος, όπως το Face ID ή το Touch ID με τη συσκευή τους. Το tweak ενεργοποιεί επίσης αυτόματες συμπληρώσεις κωδικού πρόσβασης βάσει Face ID και Touch ID για το Safari και τις εφαρμογές τρίτων, κάτι που είναι εκπληκτικό. Η σύνδεση με την Apple λειτουργεί επίσης με Face ID και Touch ID.

Οι κλειδωμένες σημειώσεις στην εφαρμογή Notes μπορούν επίσης να ξεκλειδωθούν με το Face ID.

Το Checkl0ck υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τροποποιήσεων τρίτων που χρησιμοποιούν το LAContext API, συμπεριλαμβανομένων των FaceIDforHiddenPhotos, SafariPlus, HiddenAlbumLock και άλλων.

Περιττό να πούμε ότι το Checkl0ck θα προσφέρει υποστήριξη Face ID σε όλα τα μέρη όπου ο έλεγχος ταυτότητας Face ID είναι ενεργοποιημένος στο iOS.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι το Checkl0ck εξακολουθεί να είναι ένα tweak jailbreak, που σημαίνει ότι κάθε φορά που η συσκευή σας χάνει την κατάσταση jailbroken της (μετά από μια επανεκκίνηση για παράδειγμα) θα σταματήσει να λειτουργεί και οποιοσδήποτε θα μπορεί να μπει στη συσκευή χωρίς κωδικό πρόσβασης και Face ID ή Touch ID.

Είναι ένα εξαιρετικό για την προστασία της συσκευής ενώ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση jailbroken, εφόσον κάποιος που προσπαθεί να την ξεκλειδώσει δεν γνωρίζει ότι έχετε ενεργοποιήσει τον βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας και τον κωδικό πρόσβασης με ένα tweak.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Checkl0ck tweak δωρεάν. Λειτουργεί με iOS 14.3 ή νεότερη έκδοση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !