Η εφαρμογή Instagram στο iPad θα περιμένει…

Ο YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) δημοσίευσε ένα tweet σημειώνοντας ότι είναι  2022 και δεν υπάρχει ακόμα μια εφαρμογή Instagram για τα iPad. Ο Adam Mosseri απάντησε : «Ναι, το ακούμε συχνά. Δεν είναι ακόμα μια αρκετά μεγάλη ομάδα των ανθρώπων για να είναι προτεραιότητα μας. Ελπίζω να φτάσω εκεί κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ απασχολημένοι με άλλα πράγματα .

Στη συνέχεια, ο Marques Brownlee τον ξανά ενόχλησε σχετικά με το θέμα και ο μάνατζερ τόνισε τρία σημεία:

  1. Κάθε υποστήριξη προσθέτει γενικά έξοδα: υποστηρίζουμε iOS, Android, έκδοση ιστού, Instagram Lite και το Android που είναι το πιο σημαντικό.
  2. Το TikTok και το YouTube είναι μεγαθήρια, οι άνθρωποι μοιράζονται περισσότερα σε αναρτήσεις παρά σε ιστορίες ή στην κύρια σελίδα, επομένως πρέπει να προσαρμοστούμε.
  3. Είμαστε πιο ανάλαφροι από όσο νομίζετε.

Καταλάβατε λοιπόν πως η εφαρμογή Instagram στο iPad δεν θα δει αμέσως το φως της δημοσιότητας. Το πραγματικό ερώτημα είναι θα είναι ποτέ διαθέσιμο; Στο μεταξύ, όσοι διαθέτουν tablet μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έκδοση της εφαρμογής για iPhone, αλλά δεν είναι βελτιστοποιημένη για το μέγεθος της οθόνης. Διαφορετικά, υπάρχει η διαδικτυακή έκδοση του κοινωνικού δικτύου.