Ενώ αναμένουμε την επισημοποίηση της υποτιθέμενης κεντρικής ομιλίας της 8ης Μαρτίου, η Apple προσφέρει σήμερα την έκδοση beta 5 (κατασκευή 19E5241a) του iOS 15.4 στο iPhone και το iPadOS 15.4 στο iPad. Φτάνει μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη . Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές.

Η Beta 5 είναι διαθέσιμη για iOS 15.4

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει με αυτήν την beta 5 του iOS 15.4. Το προηγούμενο πρόσθεσε ειδοποιήσεις για την αποφυγή κατασκοπείας με τα AirTags . Η Apple έχει επίσης εφαρμόσει μια πέμπτη φωνή με ουδέτερο τόνο για την Siri , αλλά μόνο στα αγγλικά. Ας δούμε τώρα τι μας επιφυλάσσει η σημερινή έκδοση. Τέλος πάντων, είναι αναμενόμενο ότι η Apple θα επικεντρωθεί τώρα στη βελτιστοποίηση γνωρίζοντας ότι η τελική έκδοση δεν θα αργήσει να έρθει. Αυτή θα φτάσει την επόμενη εβδομάδα αν θέλουμε να πιστέψουμε τις φήμες.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τις beta για τους προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της πέμπτης beta του iOS 15.4 εάν έχετε iPhone ή iPadOS 15.4 εάν έχετε iPad. Εάν είστε δημόσιος ελεγκτής, περιμένετε μερικές ώρες για να μπορέσετε να πάρετε την αντίστοιχη έκδοση.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει beta 5 του macOS 12.3 (κατασκευή 21E5227a) σε Mac, tvOS 15.4 (κατασκευή 19L5440a) στο Apple TV και watchOS 8.5 (κατασκευή 19T5241a) στο Apple Watch.