Τέλος υπογραφής για iOS 15.2.1

Το iOS 15.2.1 κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου . Αυτή ήταν μια μικρή ενημέρωση που διόρθωσε τρία σφάλματα. Το πρώτο ήταν ότι η εφαρμογή Μηνύματα ενδέχεται να μην φορτώνει φωτογραφίες που αποστέλλονται χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο iCloud. Το δεύτερο σφάλμα που διορθώθηκε ήταν ότι οι εφαρμογές τρίτων με το CarPlay ενδέχεται να μην αντιδρούν στις αλληλεπιδράσεις των χρηστών. Και το τρίτο σφάλμα ήταν αυτό που επηρέασε το HomeKit και θα μπορούσε να καταστρέψει τα iPhone και τα iPad.

Τώρα οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν μόνο μία έκδοση το iOS 15.3. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη έκδοση που κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου . Αυτή είναι και πάλι μια έκδοση που έχει διορθώσει σφάλματα και έχει κάνει γενικές βελτιώσεις, χωρίς η Apple να δίνει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Η επόμενη έκδοση θα είναι το iOS 15.4, αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη σε beta για προγραμματιστές και για δημόσιους δοκιμαστές . Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρήσης Face ID με μάσκα και υποστήριξης για Universal Control. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη για λήψη η τελική έκδοση.