Το Sideloading στο iPhone προχωρά στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα φέρει νέες δυνατότητες στα iphone

0


Η παράπλευρη φόρτωση του iPhone φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα, μετά τη σημερινή ψηφοφορία από την Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών που ενέκρινε ένα νομοσχέδιο.

Σύντομα η δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών εκτός του App Store;

Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει ουσιαστικά να επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές από οπουδήποτε και όχι απαραίτητα από το App Store στο iOS ή το Play Store στο Android. Ο στόχος είναι η Apple και η Google να μην έχουν μονοπώλιο διανομής. Επίσης, το νομοσχέδιο πρέπει να επιτρέπει την ίδρυση εναλλακτικών App Stores. Αρκεί να πούμε ότι η Epic Games μπορεί να είναι χαρούμενος, αυτός που θέλει να προσφέρει το Epic Games Store του στο iOS.

Η Apple επέκρινε αυτό το νομοσχέδιο αυτή την εβδομάδα. «Η πλευρική φόρτωση θα επέτρεπε σε κακόβουλους παράγοντες να αποφύγουν την προστασία του απορρήτου και της ασφάλειας της Apple διανέμοντας εφαρμογές που δεν διαθέτουν βασικούς ελέγχους απορρήτου και ασφάλειας. Αυτές οι διατάξεις θα επέτρεπαν τον πολλαπλασιασμό του κακόβουλου λογισμικού, των απατών και της εξόρυξης δεδομένων» , ανέφερε σε επιστολή ο Tim Powderly, επικεφαλής κυβερνητικών υποθέσεων της Apple για την Αμερική.

Η Αμερικανίδα γερουσιαστής Μάρσα Μπλάκμπερν αντέδρασε στην ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου από την Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας των ΗΠΑ. «Η ψήφιση του νόμου για τις ανοιχτές αγορές εφαρμογών από τη δικαστική επιτροπή της Γερουσίας μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη θέσπιση αυτού του νόμου. Αυτό το νομοσχέδιο θα επιτρέψει στους ανθρώπους να κατεβάζουν εφαρμογές απευθείας από εξωτερικές εταιρείες αντί να χρειάζεται να περάσουν από επίσημα καταστήματα εφαρμογών », έγραψε . «Στην Κίνα, θα βοηθήσει τους πολίτες να παρακάμψουν την αυστηρή λογοκρισία του Πεκίνου στο διαδίκτυο », είπε σε άλλο μήνυμά της.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !