Διαθεσιμότητα του iOS 15.3.1 σε iPhone και iPad

Σύμφωνα με την Apple, το iOS 15.3.1 φέρνει σημαντικές επιδιορθώσεις ασφαλείας και διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να κάνει τις οθόνες braille να μην ανταποκρίνονται. Επομένως, μια μικρή ενημέρωση, η οποία όμως θα είναι σημαντική για όλους όσους χρειάζονται προσβασιμότητα και ακριβέστερα οθόνες braille.

Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη του iOS 15.3.1 στη συσκευή σας πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι η επόμενη έκδοση είναι το iOS 15.4, αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη σε beta από προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές . Για μια φορά, αυτή η έκδοση φέρνει πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρήσης Face ID με μάσκα και Universal Control.

Και το watchOS 8.4.2 για το Apple Watch

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει το watchOS 8.4.2 (build 19S553) στο Apple Watch. Έρχεται δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του watchOS 8.4 και είναι μια καλή εβδομάδα μετά το watchOS 8.4.1 . Η νέα έκδοση διορθώνει σφάλματα και βελτιώνει τη γενική χρήση, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.


Για την ενημέρωση, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο με το ρολόι. Μεταβείτε στην ενότητα «Το ρολόι μου» και μετά στα Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη του watchOS 8.4.2.