Το Apple Keynote επισημοποιήθηκε για τις 8 Μαρτίου!

Οι διάφορες φήμες και άλλες διαρροές υποδηλώνουν έντονα ότι η Apple θα εκμεταλλευτεί την κεντρική της ομιλία της 8ης Μαρτίου για να παρουσιάσει το νέο της iPhone SE . Αυτό θα πρέπει να έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2020. Η διαφορά θα είναι κάτω από την "κουκούλα" του με το τσιπ A15 (το ίδιο με το iPhone 13) και την υποστήριξη 5G. Θα είναι έτσι το πρώτο iPhone SE που θα υποστηρίζει το νέο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα.

Το smartphone δεν θα είναι μόνο του. Αν πιστέψουμε στις φήμες, η Apple θα πρέπει να αποκαλύψει το iPad Air 5 . Θα πρέπει επίσης να διατηρήσει το σχέδιο της υπάρχουσας γενιάς. Οι καινοτομίες του θα είναι ένα πιο ισχυρό τσιπ, υποστήριξη για 5G και ένας αισθητήρας φωτογραφίας εξαιρετικά ευρείας γωνίας 12 megapixel με υποστήριξη για το σύστημα Centered Frame.

Μια ακόμη ανακοίνωση θα ήταν τουλάχιστον για ένα νέο Mac . Αρκετές ενδείξεις καθιστούν σαφές ότι θα είναι ένα νέο Mac mini με τα τσιπ M1 Pro και M1 Max, τα ίδια που βρέθηκαν στα τελευταία MacBook Pro 14 και 16 ιντσών.

Ραντεβού στις 8 Μαρτίου 2022 για την κεντρική ομιλία της Apple.