Η Apple προσφέρει το λογότυπό της από την εκδήλωση με επαυξημένη πραγματικότητα

0


Η Apple επισημοποίησε σήμερα την κεντρική της ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου
και δράττεται της ευκαιρίας για να προσφέρει το λογότυπό της σε επαυξημένη πραγματικότητα. Ο κατασκευαστής το έχει κάνει πολλές φορές σε προηγούμενες βασικές ομιλίες.

Το λογότυπο της Apple στην επαυξημένη πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας

Για να έχετε το λογότυπο της Apple σε επαυξημένη πραγματικότητα, πάρτε το iPhone ή το iPad σας και μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα του ιστότοπου της Apple. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε το πολύχρωμο λογότυπο της Apple.

Τα συμπλεκόμενα λογότυπα της Apple σε αποχρώσεις του κίτρινου, πορτοκαλί, κόκκινου, ροζ και μωβ εμφανίζονται στην εικόνα για τη φετινή εκδήλωση και ένα κινούμενο εσωτερικό εφέ και λαμπερά χρώματα συνοδεύονται από μουσική.

Τα λογότυπα της Apple για τις βασικές σημειώσεις είναι συνήθως ενδείξεις για το τι πρόκειται να παρουσιαστεί. Να καταλάβουμε ότι τα διαφορετικά χρώματα θα αφορούν το νέο iPhone SE; Ή θα είναι νέος Mac; Άλλωστε, το iMac M1 υπάρχει ήδη σε πολλά χρώματα.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να σημειωθεί ότι η Apple θα μεταδώσει το συνέδριό της στο YouTube. Η σελίδα στο YouTube είναι ήδη έτοιμη, η εκδήλωση θα μεταδοθεί στις 8 Μαρτίου από τις 8 μ.μ.




Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !