Τον Ιανουάριο,
η Apple αποφάσισε να διακόψει το ηχείο Beats Pill+ ... και τώρα επιστρέφει ξανά με μια ειδική έκδοση. Είναι μια εκπληκτική επιλογή, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η ειδική έκδοση θα προσφέρεται μόνο για μια συγκεκριμένη περίοδο.

Το ηχείο Beats Pill+ επέστρεψε

Η Beats που ανήκει στην Apple έχει συνεργαστεί με την επωνυμία ρούχων Stüssy για ένα περιορισμένης έκδοσης ηχείο Beats Pill+, με σχέδιο του περιβλήματος και λογότυπο Stüssy. Ένα μήνυμα χαραγμένο στο επάνω μέρος του ηχείου αναφέρει ότι «το μόνο καλό σύστημα είναι ένα ηχητικό σύστημα» . Αυτό το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης φαίνεται να έχει τον ίδιο συνολικό σχεδιασμό με το Beats Pill+ που κυκλοφόρησε το 2015, με βάση τις εικόνες που κοινοποιήθηκαν στον ιστότοπο της Stüssy .

Η πώληση της περιορισμένης έκδοσης του Beats θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου από τις 7 μ.μ. στον ιστότοπο Stüssy. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή. Στην Apple, όταν το βασικό μοντέλο ήταν ακόμα σε πώληση, η τιμή ήταν 199,95 ευρώ (γνωρίζοντας ότι η τιμή του το 2015 ήταν 259 ευρώ). Αλλά ήταν δυνατό να το βρείτε γύρω στα 150 ευρώ σε πολλά καταστήματα λιανικής. Για να δούμε τι θα γίνει στην τιμή με την περιορισμένη έκδοση.