Τι νέο υπάρχει στο 1Password 8

Με το άνοιγμα του 1Password 8, οι χρήστες βλέπουν μια νέα αρχική οθόνη, με δυνατότητα αλλαγής της σειράς των κατηγοριών. Υπάρχει επίσης μια αλλαγή – πιο αισθητή  – στο πλάι της έκδοσης iPad. Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται πλήρως την περιοχή της οθόνης για την καλύτερη διαχείριση.

Εκτός από την οπτική πτυχή, το password manager γράφτηκε με συνδυασμό SwiftUI και Rust. Αυτό επιτρέπει μια "πιο σταθερή, πιο αποτελεσματική και πιο ασφαλή εφαρμογή από ποτέ" , σύμφωνα με το AgileBits , που αναπτύσσει το εργαλείο. Υπάρχει επίσης το 1Password Core, δηλαδή ένας κοινός πυρήνας μεταξύ της εφαρμογής σε διαφορετικά μέσα (iOS, macOS, κ.λπ.) για να έχετε «όλες τις δυνατότητες μιας εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή 1Password» στην παλάμη σας, ανάλογα με την επιχείρηση.

Τέλος, το 1Password 8 για iPhone και iPad φέρνει για πρώτη φορά την πλήρη εμπειρία της Σκοπιάς. Αυτή είναι η δυνατότητα που σας ειδοποιεί για παραβιάσεις κωδικού πρόσβασης και άλλα ζητήματα ασφάλειας σχετικά με στοιχεία που έχετε αποθηκεύσει στο 1Password.

Η beta είναι διαθέσιμη τώρα μέσω του TestFlight. Λάβετε υπόψη ότι λείπουν ορισμένες λειτουργίες, όπως η κοινή χρήση αντικειμένων, το πρόσθετο περιεχόμενο της καρτέλας Αρχική σελίδα, η υποστήριξη Apple Watch και η διαχείριση λογαριασμού. Αυτό θα έρθει αργότερα. Όσο για την τελική έκδοση, θα έρθει αργότερα φέτος.