Το εγγενές πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο του tvOS 15 φτάνει στο Netflix

Με το νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, οι τίτλοι των σειρών και των ταινιών εμφανίζονται με μεγάλους χαρακτήρες στην κάτω αριστερή περιοχή της οθόνης όταν εμφανίζεται η γραμμή προόδου. Επίσης, οι τίτλοι των επεισοδίων εμφανίζονται με μικρότερο γράμμα ακριβώς πάνω από το όνομα της σειράς. Εμφανίζεται επίσης ένα νέο κουμπί πληροφοριών, το οποίο είναι μια οπτική ένδειξη για λεπτομέρειες του περιεχομένου που αναπαράγεται, όπου μπορείτε να επανεκκινήσετε ένα επεισόδιο, να περιηγηθείτε σε περισσότερα επεισόδια και να προβάλετε περιγραφές βίντεο.

Υπάρχει επίσης μια αλλαγή σχετικά με την πρόσβαση στα χειριστήρια. Τώρα πρέπει να σύρετε προς τα επάνω για να επιλέξετε τα κουμπιά για τη ρύθμιση ήχου και υποτίτλων.

Το Netflix δεν είναι η μόνη υπηρεσία ροής που υιοθετεί το εγγενές πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο του tvOS 15 στο Apple TV. Άλλοι το έχουν κάνει εδώ και καιρο, όπως το Disney+, το HBO Max ή ακόμα και το Paramount+. Αντίθετα, άλλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εσωτερική λύση, όπως το Amazon Prime Video.