Η Apple ανακοινώνει την άφιξη των μικτών DJ στο
Apple Music με υποστήριξη χωρικού ήχου. Αυτό σχετίζεται με το Dolby Atmos, ένα σύστημα που προσφέρεται με ορισμένες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των AirPods).

Χωρικός ήχος για μίξεις DJ

Σύμφωνα με την Apple, η κυκλοφορία του DJ Mixes in Spatial Audio με Dolby Atmos επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου με "πολυδιάστατο ήχο και καθαρότητα" . Η εταιρεία προσθέτει ότι το Spatial Audio είναι το «φυσικό επόμενο βήμα» στη δέσμευση της Apple Music για μίξεις ήχου και DJ, μετά την κυκλοφορία ενός προγράμματος βασισμένου στην τεχνολογία του Shazam που προσδιορίζει και πληρώνει όλους τους μεμονωμένους δημιουργούς που συμμετέχουν στη δημιουργία μιας μίξης DJ.

«Η ανταπόκριση των συνδρομητών και των δημιουργών στο Spatial Audio ήταν απίστευτη και είμαστε ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε αυτήν την ηχητική καινοτομία», δήλωσε ο Stephen Campbell, παγκόσμιος επικεφαλής ηλεκτρονικής και χορευτικής μουσικής στην Apple Music, σε μια δήλωση στο TechCrunch .

Η πρώτη διαθέσιμη μίξη είναι αυτή του Jeff Mills, ενός παραγωγού και DJ που κατάγεται από το Ντιτρόιτ. Προσφέρει μια μίξη μίας ώρας που ονομάζεται Outer to Inner Atmosphere: The Escape Velocity Mix που είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη διεύθυνση .

Περιμένετε νέες μίξεις DJ στο Dolby Atmos κάθε μήνα στο Apple Music. Η Apple δράττεται της ευκαιρίας για να ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα 15 μίξεων Boiler Room που ηχογραφήθηκαν σε πάρτι και φεστιβάλ. Επωφελούνται επίσης από τον χωρικό ήχο.