Η δεύτερη δημόσια έκδοση beta του iOS 15.5 είναι διαθέσιμη

Όπως η πρώτη beta, η νέα δεν φέρνει πολλά. Η Apple έχει κάνει κυρίως μερικές αλλαγές κάτω από το καπό. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο να μιλήσουμε. Θα χρειαστεί να δούμε από την τελική έκδοση εάν κάτι θα είναι διαθέσιμο ή εάν το iOS 15.5 θα είναι μόνο μια ενημέρωση συντήρησης.

Το γεγονός ότι το iOS 15.5 δεν φέρνει κάτι νέο δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Σε τελική ανάλυση, πλησιάζουμε στο τέλος του iOS 15, η Apple θα αναβαθμίσει τώρα σε iOS 16. Η Apple θα παρουσιάσει το iOS 16 στις 6 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC .

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να δοκιμάζει δημόσιες beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 2 του iOS 15.5. Και αν η συσκευή σας δεν έχει ρυθμιστεί και θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφορεί τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του macOS 15.4. Φτάνει επίσης 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές. Αυτή η έκδοση δεν περιλαμβάνει κάτι νέο.