Το Bubble Apps Tweak σάς επιτρέπει να τοποθετείτε μια συντόμευση εφαρμογής Bubbles οπουδήποτε

0


Η προσαρμογή του Bubble Apps για το iPhone με jailbreak δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέτουν shotcuts για τις αγαπημένες τους εφαρμογές οπουδήποτε θέλουν. Αφού δημιουργήσετε "φυσαλίδες" για τις εφαρμογές της επιλογής σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές σε οποιαδήποτε οθόνη και να εκκινήσετε γρήγορα τις εφαρμογές.

Με τις Εφαρμογές Bubble μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις εφαρμογών σε οποιαδήποτε οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης κλειδώματος. Μπορείτε απλά να πατήσετε στο συννεφάκι μιας εφαρμογής για να την εκκινήσετε. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν συντομεύσεις και για τη Siri.

Μπορείτε επίσης να σύρετε και να αποθέσετε τα συννεφάκια οπουδήποτε θέλετε και μόλις τελειώσετε, μπορείτε να κλειδώσετε τις εφαρμογές με συννεφάκια, ώστε τα συννεφάκια εφαρμογών να μην μπορούν να μετακινηθούν κατά λάθος ή όταν περιστρέφετε τη συσκευή.

Το tweak περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες ενέργειες που κάνουν τη χρήση αυτού του tweak πιο διασκεδαστική. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκρύψετε τις φυσαλίδες από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Το tweak θυμάται την προτίμησή σας και κρατά τις φυσαλίδες της εφαρμογής κρυφές από τη συγκεκριμένη εφαρμογή μέχρι να ανοίξει ξανά η συσκευή σας. Το tweak θυμάται επίσης την τρέχουσα θέση και διάταξη των φυσαλίδων εφαρμογών και τα διατηρεί στην ίδια θέση ακόμα και μετά το respring ή το re-jailbreak.

Με τις Εφαρμογές Bubble έχετε επιλογές στυλ που σας επιτρέπουν να αλλάξετε το χρώμα του πλαισίου, τη θαμπή συμπεριφορά και τα στρογγυλά εικονίδια των εφαρμογών με φούσκα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τα σήματα για τα συννεφάκια εφαρμογών για να παραμένουν ενημερωμένα με τυχόν εκκρεμείς ειδοποιήσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak των Εφαρμογών Bubble για συσκευές με jailbroken από το αποθετήριο Havoc δωρεάν. Το tweak λειτουργεί με iOS 11 έως και το  iOS 14.3.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !