Το MacPass μας φέρνει την οθόνη σύνδεσης του macOS Monterey για τα iPhone

0


Θα θέλατε να αλλάξετε την οθόνη σύνδεσης του iPhone σας σε οθόνη σύνδεσης του λειτουργικού συστήματος macOS Monterey; Σήμερα, θα δούμε πώς να αποκτήσετε μια οθόνη σύνδεσης macOS στο iPhone σας.

Τι είναι το MacPass;

Το MacPass είναι ένα νέο και δωρεάν tweak jailbreak, το οποίο φέρνει την οθόνη σύνδεσης macOS Monterey για οποιοδήποτε iPhone που ο προγραμματιστής iOS ETHN το έχει κυκλοφορήσει.

Αν θέλετε να το αποκτήσετε στη συσκευή σας, το  καλό με το tweak είναι ότι υποστηρίζει επίσης Face ID και Touch ID. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας με μη αυτόματο τρόπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί αρχικής οθόνης και στη συνέχεια να ξεκλειδώσετε το iPhone σας αμέσως.

Εγκαταστήστε το MacPass και το πρόγραμμα εγκατάστασης

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το tweak δωρεάν και από το αποθετήριο του Ethan  η να  το προσθέσετε στον διαχειριστή πακέτων χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση URL.

https://nahtedetihw.github.io/

Μόλις εγκαταστήσετε το tweak, προσθέτει ένα αποκλειστικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή ρυθμίσεων. Έτσι, μπορείτε αρχικά να διαμορφώσετε το MacPass.

Επιλογές MacPass

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το MacPass κατ' απαίτηση
  • Επιλέξτε μια εικόνα προφίλ
  • Εκχωρήστε ένα όνομα χρήστη για την οθόνη σύνδεσης
  • Αλλάξτε το χρώμα κειμένου της διεπαφής της οθόνης κλειδώματος
  • Αλλάξτε τον τύπο κωδικού πρόσβασης μεταξύ Pinpad και πληκτρολογίου QWERTY
  • Ξεκλειδώστε αυτόματα το iPhone σας όταν εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης
  • Ξεκλειδώστε αυτόματα το iPhone σας όταν ενεργοποιείτε το Face ID
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την εμφάνιση της προβολής κωδικού πρόσβασης κατά την εκκίνηση
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την εμφάνιση του πληκτρολογίου κατά την εκκίνηση

Αφού ρυθμίσετε τα πάντα, κάντε κλικ στο κουμπί Respring στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, θα δείτε την οθόνη κλειδώματος του iPhone σας να μοιάζει με το macOS Monterey. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone για ξεκλείδωμα, όπως ανέφερα παραπάνω. Λειτουργεί επίσης και το Face ID η το Touch ID.

Πώς να διορθώσετε το tweak αν δεν εμφανίζεται στις Ρυθμίσεις

Μόλις εγκατασταθούν, οι ρυθμίσεις MacPass θα πρέπει να εμφανίζονται στην εφαρμογή ρυθμίσεων. Εάν όχι, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα ακόμη tweak εδώ για να εμφανιστεί το MacPass στην εφαρμογή ρυθμίσεων. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι εγκατεστημένο ένα PreferenceLoader στη συσκευή σας.

Επομένως, πρέπει επίσης να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε το tweak.

Σημείωση: Όπως δηλώνει ο προγραμματιστής ότι το tweak του MacPass δεν παρέχει κωδικό πρόσβασης για συσκευές με το checkra1n και απενεργοποιημένο το SEP.

Το MacPass tweak είναι συμβατό με συσκευές iOS 13.0 έως 14.6 με jailbroken. Είναι επίσης ανοιχτού κώδικα στη σελίδα Github του προγραμματιστή.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !