Το AirPods Pro 2 θα κυκλοφορήσει φέτος και αυτό θα είναι πιο συγκεκριμένα για το φθινόπωρο σύμφωνα με πληροφορίες από τον Mark Gurman του
Bloomberg . Ο δημοσιογράφος επιβεβαιώνει όσα είχαν ήδη διαρρεύσει. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε ήδη αναφέρει μια έξοδο για το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Μια φθινοπωρινή κυκλοφορία του 2022 για τα AirPods Pro 2

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρέχοντα AirPods Pro κυκλοφόρησαν το φθινόπωρο του 2019. Επομένως, έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η Apple τα ενημέρωσε σε επίπεδο υλικού. Και όπως επισημαίνει ο Gurman, ορισμένοι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λόγω των ετών χρήσης και της μικρής μπαταρίας που βρίσκεται στα ασύρματα ακουστικά. Αυτά τα άτομα θα μπορούσαν επομένως να μπουν στον πειρασμό να αγοράσουν το νέο μοντέλο για να έχουν νέα χαρακτηριστικά και να ανακτήσουν καλή αυτονομία.

Εδώ και λίγο καιρό υπάρχουν φήμες και άλλες διαρροές για τα AirPods Pro 2. Φημολογείται ότι τα ακουστικά θα αλλάξουν τη σχεδίασή τους , ιδίως για να είναι πιο συμπαγή με την αφαίρεση του στελέχους. Η Apple θα προσφέρει επίσης ένα νέο κουτί φόρτισης και υποστήριξη για ήχο χωρίς απώλειες .

Νέα χρώματα στο δρόμο για τα AirPods Max

Στην συνέχεια, ο Gurman ανακοινώνει ότι η Apple ετοιμάζει νέα χρώματα για τα AirPods Max. Επί του παρόντος, το ακουστικό είναι διαθέσιμο σε διαστημικό γκρι, ασημί, πράσινο, ροζ και μπλε του ουρανού. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τα νέα χρώματα, όπως δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Μια φθινοπωρινή άφιξη μαζί με το νέο AirPods Pro είναι μια πιθανότητα.

Επίσημα, το AirPods Max κοστίζει 629 ευρώ. Αλλά είναι δυνατόν να έχουμε καλύτερη τιμή στους μεταπωλητές οπως στο Amazon και στο Boulanger που η τιμή είναι 499 ευρώ.