Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής χρήστη σε Mac

0


Έχετε πολλούς λογαριασμούς χρηστών στο Mac σας και θέλετε να κάνετε τη διαδικασία εναλλαγής μεταξύ τους πιο γρήγορη; Τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.

Το macOS προσφέρει μια λειτουργία Γρήγορης εναλλαγής χρηστών με την οποία οι χρήστες Mac μπορούν να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ πολλών λογαριασμών χρηστών τους πιο γρήγορα.

Κανονικά θα έπρεπε να αποσυνδεθείτε από έναν λογαριασμό και στη συνέχεια να συνδεθείτε στον δεύτερο λογαριασμό μέσω της οθόνης κλειδώματος του Mac.

Με τη λειτουργία Fast User Switching, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών απευθείας από τη γραμμή μενού του Mac ή το Κέντρο Ελέγχου.

Αυτή η δυνατότητα είναι ιδανική για όσους έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς χρήστη στο Mac τους για επαγγελματικούς και προσωπικούς σκοπούς. Αυτό είναι επίσης εξαιρετικό για κοινόχρηστους υπολογιστές Mac όπου πολλοί χρήστες μοιράζονται ένα μόνο Mac μεταξύ τους.

Η γρήγορη εναλλαγή χρηστών σάς επιτρέπει ακόμη και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ κανονικού και Guest λογαριασμού με ευκολία.

Ενεργοποιήστε και χρησιμοποιήστε τη γρήγορη εναλλαγή χρήστη σε Mac

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Γρήγορης εναλλαγής χρήστη στο Mac σας.

Βήμα 1. Κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple από τη γραμμή μενού του Mac και κάντε κλικ στις Προτιμήσεις συστήματος…

Βήμα 2. Από το παράθυρο Προτιμήσεις συστήματος κάντε κλικ στο εικονίδιο Dock & Menu Bar .

Βήμα 3. Από το αριστερό τμήμα του παραθύρου μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή « Γρήγορη εναλλαγή χρήστη ».

Βήμα 4. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο για « Εμφάνιση στη γραμμή μενού ». Ένα κουμπί Γρήγορης εναλλαγής χρήστη θα πρέπει να εμφανίζεται στη γραμμή μενού του Mac σας.

Βήμα 5. Κάντε κλικ στο κουμπί και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο λογαριασμό στον οποίο θέλετε να μεταβείτε γρήγορα.

Κάνοντας αυτό θα μεταφερθείτε γρήγορα στην οθόνη σύνδεσης του Mac σας και θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε στον λογαριασμό που έχετε επιλέξει πιο γρήγορα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !