Αύξηση της τιμής της φοιτητικής συνδρομής της Apple Music

Ένα άτομο που ζει στον Μαυρίκιο μοιράζεται το email που του έστειλε η Apple. Το μήνυμα αναφέρει ότι η φοιτητική συνδρομή για το Apple Music θα αυξηθεί από 1,49 $/μήνα σε 1,99 $/μήνα. Δεν δίνεται καμία εξήγηση για τον λόγο αυτής της αύξησης της τιμής.

Σύμφωνα με το MacRumors , αρκετές χώρες επηρεάζονται από την αύξηση των τιμών. Βρίσκουμε την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, τη Σαουδική Αραβία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, την Ινδονησία, το Ισραήλ και την Κένυα. Αυτός ο κατάλογος δεν είναι οριστικός και άλλες περιοχές ενδέχεται επίσης να είναι επιλέξιμες για την αύξηση τιμής, αλλά προς το παρόν, άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν φαίνεται να ανησυχούν.

Στη Ευρώπη, η φοιτητική συνδρομή για το Apple Music κοστίζει 4,99 €/μήνα. Συγκριτικά, η τυπική προσφορά κοστίζει 9,99 €/μήνα. Και οι δύο προσφορές προσφέρουν ακριβώς την ίδια υπηρεσία, αλλά η πρώτη είναι η μισή τιμή και πρέπει να είσαι φοιτητής για να την εκμεταλλευτείς. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε την οικογενειακή προσφορά στα 14,99€/μήνα που επιτρέπει τη χρήση έως και έξι ατόμων.

Σημειώστε ότι η Apple Music περιλαμβάνεται επίσης στο Apple One . Αυτό το πακέτο €14,95/μήνα περιλαμβάνει Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade και 50 GB αποθηκευτικού χώρου iCloud. Η οικογενειακή προσφορά κοστίζει 19,95€/μήνα και είναι πανομοιότυπη, εκτός από τον αποθηκευτικό χώρο που είναι 200 ​​GB.