Η ανατριχιαστική διαφήμιση της Apple δείχνει τον τρόπο που δημοπρατούνται τα δεδομένα χρήστη στο Διαδίκτυο

0


Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα διαφήμιση για το iPhone στο κανάλι της στο YouTube που τονίζει τις λειτουργίες του απορρήτου του iPhone.

Η εταιρεία έχει επισημάνει συγκεκριμένα τις λειτουργίες « Διαφάνεια παρακολούθησης εφαρμογών » και « Προστασία απορρήτου αλληλογραφίας » και πώς η ενεργοποίησή τους μπορεί να ενισχύσει το απόρρητο των δεδομένων σας.

Η διαφήμιση παρουσιάζει μια νεαρή χρήστη με iPhone της οποίας τα προσωπικά δεδομένα δημοπρατούνται σε έναν οίκο δημοπρασιών, όπου οι πλειοδότες κάνουν προσφορές για να αγοράσουν τα δεδομένα της χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Τα δεδομένα που δημοπρατούνται περιλαμβάνουν ανοιγμένα και αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις αγορές της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έγιναν στα φαρμακεία, δεδομένα τοποθεσίας, επαφές, πρόσφατες συναλλαγές, ιστορικό περιήγησης, δεδομένα γραπτών μηνυμάτων και άλλα.

Η διαφήμιση παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον διάλογο, το οποίο λέει "Δεν είναι ανατριχιαστικό, είναι εμπόριο", το οποίο συνοψίζει ολόκληρη την οικονομία διαμεσολάβησης δεδομένων του Διαδικτύου.

Η διαφήμιση τελειώνει δίνοντας έμφαση στον τρόπο με τον οποίο το iPhone προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών και εμποδίζει τις εφαρμογές και τους ιστότοπους να έχουν ελεύθερη πρόσβαση και να τα πουλήσουν σε διαδικτυακούς μεσίτες δεδομένων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την διαφήμιση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !