Προβλήματα μεταξύ Apple TV και Dolby Atmos

Με βάση τα σχόλια από χρήστες με Apple TV, ο ήχος θα κοπεί προσωρινά και θα σιωπήσει κατά την αναπαραγωγή ενός αρχείου ήχου στο Dolby Atmos. Άλλοι χρήστες αναφέρουν περιπτώσεις όπου η αναπαραγωγή πηγαίνει καλά για λίγο και μετά εμφανίζεται ένα πρόβλημα συγχρονισμού με τον ήχο και το βίντεο που ξαφνικά δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Και για άλλους, ο ήχος είναι ασταθής.

Οι χρήστες λένε ότι έχουν αυτό το πρόβλημα με πολλές εφαρμογές και όχι μόνο με μία. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το Netflix. Ως εκ τούτου, κάποιοι έχουν κάνει μια περιήγηση στις ρυθμίσεις και έχουν απενεργοποιήσει πλήρως το Dolby Atmos. Μετά από αυτό έπαιξαν τα αρχεία και δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η τελευταία ενημέρωση για το Apple TV είναι το tvOS 15.4.1. Αυτή η έκδοση κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου και δεν φαίνεται να διορθώνει τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ. Το πιο εκπληκτικό στην ιστορία είναι ότι οι πρώτες ανησυχίες ξεκίνησαν προφανώς τον Σεπτέμβριο του 2021 και εξακολουθούν να είναι επίκαιρες. Πραγματικά η Apple αποτυγχάνει να βρει την προέλευση του προβλήματος για να το διορθώσει;