Αναχώρηση του JP Richards, στελέχους της Apple TV+

Ο JP Richards εργαζόταν στην Apple από τον Ιανουάριο του 2021. Ανέφερε στον Chris Van Amburg, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ βίντεο στο Apple TV+. Στο παρελθόν εργάστηκε στην Universal Pictures και στη συνέχεια στη Warner Bros.

Γιατί αυτή η παραίτηση; Δεν διευκρινίζεται. Από την άλλη, το στέλεχος έχει ήδη λάβει αρκετές προσφορές για νέες ευκαιρίες. Επομένως, δεν είναι αδύνατο να αναπηδήσει σε μια ανταγωνιστική υπηρεσία ροής ή ακόμα και σε ένα κινηματογραφικό στούντιο.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Apple TV+, κυκλοφόρησαν αρκετές ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του CODA . Αυτό είναι αξιοσημείωτο γιατί κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας . Ήταν επίσης η πρώτη ταινία από πλατφόρμα ροής που κέρδισε το σημαντικότερο βραβείο στον κινηματογράφο.

Η Apple πρέπει τώρα να βρει τον διάδοχο του JP Richards. Σύμφωνα με το Variety, αυτό θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Η Apple πρέπει επί του παρόντος να εξετάσει αρκετούς υποψηφίους προκειμένου να κάνει την επιλογή της και να επιλέξει αυτόν που είναι καταλληλότερος για αυτή τη σημαντική θέση.