Πρώτη δημόσια έκδοση beta για το iOS 15.6

Μην περιμένετε πολλά με το iOS 15.6. Η beta για προγραμματιστές δεν έφερε κάτι ιδιαίτερο στο μπροστινό μέρος και είναι προφανώς το ίδιο με την έκδοση για δημόσιους δοκιμαστές, γνωρίζοντας ότι είναι η ίδια κατασκευή (19G5027e). Έτσι μπορείτε να περιμένετε διορθώσεις και διάφορες βελτιώσεις. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως η Apple να προσθέσει κάτι στην τελική έκδοση.

Εάν έχετε το προφίλ για να δοκιμάσετε τις δημόσιες beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 15.6. Εάν αυτό δεν συμβαίνει ακόμα και θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφόρτωση ενός αποκλειστικού προφίλ για να αλλάξετε το iPhone ή το iPad σας στο δημόσιο κανάλι beta.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση του iOS 15.6 για λήψη από όλους. Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι η Apple θα ανακοινώσει το iOS 16 στις 6 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC . Θα υπάρξει μια beta (για προγραμματιστές) σε εξέλιξη.

Ταυτόχρονα, η Apple κυκλοφορεί την πρώτη δημόσια beta του macOS 12.5 σε Mac. Έρχεται επίσης 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση προγραμματιστή και δεν περιλαμβάνει ιδιαίτερες αλλαγές.