Μια μέρα στο Apple Park για το WWDC 2022

Το WWDC 2022 θα είναι διαδικτυακό , όπως και οι εκδόσεις του 2020 και του 2021, αλλά η Apple αποφάσισε φέτος να προσκαλέσει μερικούς προγραμματιστές στο Apple Park για μια μέρα για να παρακολουθήσουν το συνέδριο και να έρθουν σε επαφή με μηχανικούς. Να τι λέει η εταιρεία:

Φιλοξενούμε μια ειδική μονοήμερη εμπειρία στο Apple Park στις 6 Ιουνίου για την έναρξη του WWDC 2022. Συγκεντρώστε άλλα μέλη της κοινότητας προγραμματιστών για να παρακολουθήσετε την κατάσταση της Ένωσης μαζί με μηχανικούς και ειδικούς της Apple, εξερευνήστε το ολοκαίνουργιο Κέντρο προγραμματιστών, κι αλλα. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα , να συνδεθείτε με τον λογαριασμό προγραμματιστή σας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Έτσι θα συμμετάσχετε σε κλήρωση που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 11 Μαΐου στις 6 μ.μ. Στις 12 Μαΐου στις 6 μ.μ., η Apple θα ενημερώσει τους προγραμματιστές που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στην ημερίδα της στο Apple Park στις 6 Ιουνίου.

Η Apple διευκρινίζει ότι η συμμετοχή σε αυτήν την εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους προγραμματιστές, καθώς και σε συμμετέχοντες στο Swift Student Challenge 2022.