To
Messenger αποκτά μια νέα καρτέλα στην εφαρμογή του iOS και Android, η οποία ονομάζεται "Κλήσεις". Η Meta, η μητρική εταιρεία του Facebook, λέει ότι αυτή η καρτέλα θα παρακολουθεί κάθε κλήση που πραγματοποιείτε ή λαμβάνετε στην εφαρμογή σε ένα μέρος. Θα διευκολύνει επίσης τη σύνδεση των κλήσεων με ένα μόνο άγγιγμα.

Μια καρτέλα "Κλήσεις" φτάνει στο Messenger

Για τα άτομα που δεν χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα τακτικά, η καρτέλα σάς επιτρέπει να θυμάστε την ύπαρξη των κλήσεων στο Messenger, τόσο του ήχου όσο και των βίντεο. Υπενθυμίζουμε ότι η υποστήριξη για τις ηχητικές κλήσεις γεννήθηκε το 2013 και αυτή των βιντεοκλήσεων πραγματοποιήθηκε το 2015.

Σύμφωνα με το Meta, οι κλήσεις ήχου και βίντεο αυξήθηκαν κατά 40% από τις αρχές του 2020, με 300 εκατομμύρια κλήσεις να πραγματοποιούνται καθημερινά. Σίγουρα η πανδημία Covid-19 έχει ωθήσει τις επικοινωνίες από απόσταση.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να καλέσετε μια επαφή, πέρα ​​από τη βασική λειτουργία του τηλεφώνου. Η Meta επιδιώκει εδώ να αυξήσει περαιτέρω τη χρήση με το Messenger, εξ ου και η εμφάνιση μιας αποκλειστικής καρτέλας.

Όπως συμβαίνει συχνά με το Meta, αυτό είναι ένα κυλιόμενο νεο χαρακτηριστικό και ως εκ τούτου, κάποιοι θα το έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες, άλλοι θα το έχουν τις επόμενες εβδομάδες. Δεν υπάρχει τρόπος να αναγκάσετε την εφαρμογή να εμφανίσει τη νέα καρτέλα, αλλά θα εμφανιστεί αυτόματα.