Τώρα οι χρήστες του Instagram μπορούν να καταγράφουν Reels για 90 δευτερόλεπτα

0


Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κοινής χρήσης φωτογραφιών της Meta εισάγει μια πρόσφατη λειτουργία με την οποία επιτρέπει στους χρήστες της να καταγράφουν Reels για 90 δευτερόλεπτα. Προηγουμένως, το Instagram επέτρεπε στους χρήστες του να καταγράφουν Reels για 60 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η πλατφόρμα παρουσίασε τα Reels για το Instagram το 2020. Και αυτή είναι η πρώτη που η εταιρεία αυξάνει το χρονικό όριο για την πλατφόρμα σύντομων βίντεο Reels.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κοινής χρήσης φωτογραφιών προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες της. Αυτές οι πρόσφατες δυνατότητες περιλαμβάνουν φρέσκα ηχητικά εφέ, πρότυπα, τη δυνατότητα εισαγωγής του δικού σας ήχου, διαδραστικά και άλλα. Το Instagram κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη ενημέρωση του με πολλές δυνατότητες για χρήστες iOS καθώς και Android. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση, θα πρέπει να μεταβείτε στο αντίστοιχο κατάστημα παιχνιδιού σας.

Το Instagram προσθέτει συνεχώς όλο και περισσότερες δυνατότητες στην πλατφόρμα του για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες του από την εποχή που τα Reels ήταν προσβάσιμα στην πλατφόρμα.

Το Instagram σκοπεύει να κάνει το Reels πιο πρακτικό από ό,τι στο παρελθόν, κυκλοφορώντας αυτές τις πρόσφατες λειτουργίες.

Το Instagram περιγράφει ότι σκοπεύει να προσφέρει Reels περισσότερο χώρο για να εμφανίσουν τα γραφικά και την ιστορία τους αυξάνοντας το χρονικό πλαίσιο στα 90 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με το επίσημο blog post της εταιρείας,

«Θα έχετε περισσότερο χρόνο για να μοιραστείτε περισσότερα για τον εαυτό σας, να τραβήξετε επιπλέον κλιπ από τα παρασκήνια, να εμβαθύνετε στις αποχρώσεις του περιεχομένου σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να κάνετε με αυτόν τον επιπλέον χρόνο».

Επιπλέον, η εταιρεία εισήγαγε μια νέα λειτουργία ειδοποίησης γνωστή ως AMBER alert στις αρχές της εβδομάδας. Αυτές οι ειδοποιήσεις AMBER βοηθούν τους χρήστες να βρουν αγνοούμενα παιδιά στην περιοχή τους.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !