Από πού να κατεβάσετε το προφίλ για να κατεβάσετε το iOS 16 Beta

0


Θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 16 προγραμματιστή beta στο iPhone ή το iPad σας; Θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στο προφίλ  του iOS 16 Beta, το οποίο θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε λήψη της έκδοσης beta του iOS 16 over-the-air απευθείας στη συσκευή σας iOS.

Ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να εγκαταστήσετε το iOS 16 beta σε iPhone ή iPad είναι να εγκαταστήσετε το προφίλ beta. Πάμε να δούμε πως θα το κάνετε παρακάτω.

Αφού εγκαταστήσετε το προφίλ στη συσκευή, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού για να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε.

Τόσο το προφίλ iOS 16 beta όσο και το iOS 16 beta IPSW είναι διαθέσιμα από το Κέντρο προγραμματιστών της Apple.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το προφίλ iOS 16 beta και το iOS 16 beta IPSW και χρειάζεστε συνδέσμους λήψης για αυτά, συνεχίστε να διαβάζετε.

Θα σας δείξουμε επίσης πώς μπορείτε να τα εγκαταστήσετε στη συσκευή σας και να εγκαταστήσετε το iOS 16 με τον σωστό τρόπο.

Τι είναι το προφίλ beta του iOS 16;

Ένα προφίλ iOS 16 beta είναι ένα προφίλ διαμόρφωσης για συσκευές iOS που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν λήψη της έκδοσης beta του προγραμματιστή του iOS 16 στις συσκευές τους. Οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν το προφίλ beta στο iPhone ή το iPad τους αφού το κατεβάσουν από το Apple Developer Center.

Αφού εγκαταστήσουν το προφίλ, οι χρήστες μπορούν απλώς να μεταβούν στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού και να εγκαταστήσουν την έκδοση beta του iOS 16 όπως μια κανονική ενημέρωση iOS.

Δεδομένου ότι η Apple εκτελεί πολλά προγράμματα beta ταυτόχρονα και εκτελεί επίσης το iOS 15.6 beta, οι χρήστες πρέπει να έχουν το σωστό προφίλ beta για το iOS 16 προτού μπορέσουν να πραγματοποιήσουν λήψη της ενημέρωσης στη συσκευή τους.

Κατεβάστε το προφίλ iOS 16 Beta

Μπορείτε να κατεβάσετε το προφίλ beta του iOS 16 με το σαπό τον ιστότοπο προγραμματιστών της Apple. Το προφίλ είναι διαθέσιμο σωστό τρόπο την ενότητα " Λήψεις " του ιστότοπου.

Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές της Apple μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό προγραμματιστή τους και να κατεβάσουν το προφίλ απευθείας στο iPhone ή το iPad τους.

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε λογαριασμό προγραμματιστή και εξακολουθείτε να θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 16 beta στη συσκευή σας, τότε μπορείτε να κάνετε λήψη του προφίλ beta του iOS 16 χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Πώς να εγκαταστήσετε το προφίλ διαμόρφωσης iOS 16 beta

Αφού προετοιμάσετε τη συσκευή σας για iOS 16 beta και κατεβάσετε το προφίλ iOS 16 beta, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το iOS 16 προγραμματιστή beta στη συσκευή σας.

Βήμα 1. Αφού κατεβάσετε το προφίλ διαμόρφωσης iOS 16 beta, μεταφέρετέ το στο iPhone ή το iPad σας με το AirDrop. Μπορείτε επίσης να το μοιραστείτε μέσω email ή iMessage η και να κάνετε λήψη απευθείας.

Βήμα 2. Από το αναδυόμενο παράθυρο επιλέξτε iPhone ή iPad και μετά πατήστε την επιλογή Εγκατάσταση.

Βήμα 3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας iOS.

Βήμα 4. Τώρα μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού της συσκευής σας.

Βήμα 5. Τέλος, πατήστε την Λήψη και εγκατάσταση .

Βήμα 6. Αφήστε τώρα το iPhone ή το iPad να κατεβάσει το iOS 16 beta.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !