Το iOS 16 φέρνει την εξατομίκευση της οθόνης κλειδώματος στο iPhone

0


Το κύριο χαρακτηριστικό της πρόσφατα ανακοινωθείσας ενημέρωσης στο iOS 16 είναι οι εκπληκτικές δυνατότητες εξατομίκευσης της οθόνης κλειδώματος. Οι δυνατότητες εξατομίκευσης της οθόνης κλειδώματος θα δώσουν τη δυνατότητα στους χρήστες των iPhone να προσαρμόσουν την οθόνη κλειδώματος της συσκευής τους όπως ακριβώς τους αρέσει.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύουν την οθόνη κλειδώματος της συσκευής τους, καθώς προηγουμένως μπορούσαν να αλλάξουν μόνο την ταπετσαρία φόντου. 

Τώρα οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες σε ένα ωραίο εφέ βάθους, να αλλάζουν τη γραμματοσειρά της ημερομηνίας και της ώρας, να αλλάζουν τα χρώματα του ρολογιού της οθόνης κλειδώματος και να εμφανίζουν ένα σύνολο γραφικών στοιχείων στην οθόνη κλειδώματος.

Η Apple φέρνει τα «Widgets» του στυλ Apple Watch στην οθόνη κλειδώματος του iPhone που επιτρέπουν στους χρήστες να λαμβάνουν με μια ματιά πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, το ημερολόγιο, τα συμβάντα, τα ξυπνητήρια, την μπαταρία, τους ήχους δραστηριότητας και πολλά άλλα.

Η Apple κυκλοφορεί επίσης ένα νέο WidgetKit, το οποίο θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν γραφικά στοιχεία οθόνης κλειδώματος για τις εφαρμογές τους.

Με βαθιές προσαρμογές, η Apple επιτρέπει πλέον στους χρήστες iOS να δημιουργούν πολλαπλές οθόνες κλειδώματος στη συσκευή τους. Όπως ακριβώς μπορούν στο Apple Watch με προσόψεις ρολογιών, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να δημιουργούν διαφορετικές οθόνες κλειδώματος η καθεμία με διαφορετικές ταπετσαρίες, γραφικά στοιχεία και σχέδια και να αλλάζουν μεταξύ τους όποτε θέλουν μέσω της νέας διεπαφής.

Προστέθηκε επίσης μια νέα οθόνη ταπετσαρίας που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν γρήγορα διάφορες ταπετσαρίες στην οθόνη της συσκευής τους, όπως ταπετσαρία του iOS 16, ταπετσαρία Αστρονομίας, ταπετσαρία emoji και άλλα.

Η Apple έχει μετακινήσει τις ειδοποιήσεις της οθόνης κλειδώματος προς το κάτω μέρος της οθόνης. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται σε μια προβολή στοίβαξης και επεκτείνονται όταν πατηθούν.

Το γραφικό στοιχείο Live Activities που προστέθηκε στο iOS 16 θα επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο απευθείας στην οθόνη κλειδώματος του iPhone τους. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των βαθμολογιών ενός παιχνιδιού, παρακολούθησης της προόδου της παράδοσης φαγητού ή ενός Uber και πολλά άλλα.

Η Apple έχει ενσωματώσει την οθόνη κλειδώματος με τη λειτουργία Focus mode, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν μεταξύ διαφόρων λειτουργιών εστίασης με βάση το στυλ οθόνης κλειδώματος που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !