watchOS 9: νέες μετρήσεις για τρέξιμο, εφαρμογή πολλαπλών αθλημάτων, λήψη φαρμάκων κ.λπ.

0


Το watchOS 9
κυκλοφορεί και μας περιμένει ένα ωραίο μπουκέτο νέων χαρακτηριστικών που προσανατολίζονται σε μεγάλο βαθμό στην υγεία και τη σωματική δραστηριότητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσίαση του watchOS 9 ξεκινά με νέες περιπλοκές όπως αιωρούμενους και κινούμενους αριθμούς, έναν επιλογέα που εκτείνεται καθώς περιστρέφετε το στέμμα και μια ολοκαίνουργια διεπαφή για το Siri. Κλείστε την απαγόρευση για αισθητικές καινοτομίες. 

Το watchOS 9 προσφέρει επίσης μια νέα έκδοση της εφαρμογής Podcasts, η οποία σας επιτρέπει κυρίως να «στοιχηματίζετε» στην ανακάλυψη περιεχομένου. Η εφαρμογή Exercise εξελίσσεται και έτσι προσφέρονται νέα μετρικά δεδομένα για εκτέλεση. Η εφαρμογή αναλύει τις κινήσεις του χεριού και του κορμού και ελέγχει αν αυτές είναι βέλτιστες για την άσκηση και δεν οδηγούν σε απώλεια ενέργειας. Αναλύεται επίσης το μήκος του διασκελισμού και εμφανίζεται πλέον το ανάγλυφο της διαδρομής. 

Ο προγραμματισμός ενός αγώνα καθίσταται δυνατός, ιδίως έτσι ώστε το Apple Watch να σηματοδοτεί πότε είναι απαραίτητο να κάνετε ένα διάλειμμα, να τρέξετε πιο γρήγορα κ.λπ. Μια νέα άσκηση πολλαπλών αθλημάτων είναι διαθέσιμη: καθίσταται δυνατή η αυτόματη αλλαγή μεταξύ πολλών αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένου του τρεξίματος και της κολύμβησης. Σημειώστε ότι η εφαρμογή Shape θα είναι διαθέσιμη στο iPhone όλων των χρηστών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν διαθέτουν Apple Watch. Ωστόσο, η συνέχεια θα είναι λίγο πιο περιορισμένη.

Με το watchOS 9, η παρακολούθηση ύπνου βελτιώνεται. Για παράδειγμα, θα εμφανιστούν οι φάσεις ύπνου και θα ξέρουμε αν είχαμε μια πλήρη νύχτα. Η καρδιαγγειακή υγεία δεν μένει εκτός. Το watchOS 9 προσθέτει υποστήριξη για δεδομένα που μπορούν να κοινοποιηθούν στον γιατρό σας. 

Μια νέα εφαρμογή Medicines σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τις θεραπείες που βρίσκονται σε εξέλιξη και έτσι να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν πρέπει να πάρετε αυτό ή εκείνο το φάρμακο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα πάντα μπορούν να διαχειρίζονται μέσω της εφαρμογής Health στο iPhone του. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να σαρώσει τα διαφορετικά κουτιά των φαρμάκων του ώστε η εφαρμογή Health να τα αναγνωρίζει αυτόματα. Και φυσικά, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει υπενθυμίσεις για τη λήψη του φαρμάκου σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !